sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Haaste !

Hepat vietti tänään vapaata ja huomenna Roopelle pitäisi keksiä jotain aktiviteettia, joten huomenna sitten kunnon postausta todennäköisesti :)

Saatiin tälläinen haaste TÄÄLTÄ. Tehtävänä on siis vastata kymmeneen kysymykseen ja haastaa sitten neljä bloggaajaa mukaan. Tällä kertaa en tosin jaksa haastaa ketään...

1. Miksi aloitit blogin pitämisen ?
 - Halusin saada seurailtua Roopen etenemistä mahdollisimman kätevästi ja samalla saada julkaistuksi kuvat, koska en niitä esim. facebookissa tykkää älyttömiä määriä jakaa. Kestän helposti myös perässä kengityksistä, rokotuksista ja muista tätä kautta.

2. Oletko kilpaillut / millä tasolla kilpailet ?
 - Olen kilpaillut seuratasolla koulua silloisen hoitohevoseni kanssa. Nykyisin sitten kierrellään vain mätsäreitä Roopen ja Torstin kanssa mutta ehkä parin vuoden päästä eksytään Roopen kanssa kouluaitojen sisään. Torstin kilpailutulevaisuus on vielä vähän auki :D

3. Kuinka kauan olet ratsastanut ?
 - Ääää, en koskaan muista. Olin muistaakseni yhdeksän tai kymmenen, joten vuosia kertyisi se seitsemän. Kaksi vuotta kävin tunneilla ja loput olen ratsastanut itsenäisesti ja satunnaisesti opetuksessa.

4. Koulu vai esteet ?
 - KOULU ! En oo koskaa oikeen syttyny esteille.. Ihan kivaa vaihtelua, mutta tykkään enemmän sellaisesta pikkuhionnasta ja oikeasti tarkasta ratsastuksesta.



5. Valmennus vai kilpailut ?
 - Kilpailut. Oon kilpailuhenkinen.. :D Valmennuksissa on tultu käytyä niin vähän, etten vielä oikein osaa tykätä niistä.

6. Poni vai hevonen ? Perustele.
 - Koska oon aika lyhyt, niin vastaan pieni hevonen tai suuri poni. En ikinä ostaisi isoa hevosta, koska sillä ratsastaminen olisi liian haastavaa näillä jaloilla, mutten kuitenkaan ole enää ihan pikkuponi kokoinenkaan. Pikkuponitkin on silti superkivoja :3

7. Onko sinulla ollut hoito-, vuokra- tai omaa hevosta ?
 - Hoitohevosesta lähdettiin ja nyt on kaksi omaa pounia.

8. Oletko hypännyt maastoesteitä ?
 - Kotitekoisia kyllä, joskus aikoja sitten.

9. Lempihevosrotusi ?
 - Suomenhevonen ! Monipuolinen rotu, joka taipuu mihin vain. Sopivan rakenteinen omaan silmään ja yleensä mukavia ja varmoja kavereita.

10. Korkein hyppäämäsi este ?
 - En nyt ole varma, mutta 105 tai 110 cm.

Ei kommentteja: