lauantai 21. joulukuuta 2013

Huh helpotusta

Eläinlääkäri kävi tänään Roopen tilanteen ja määräsi antibioottikuuria. Haavat olivat ihan hyvin parantuneet, mutta turvotus tosiaan oli vielä huomattava. Syitä siihen on vaikea sanoa, ehkäpä plussakelit, huonompi liikutus tai mikälie on sen aiheuttanut. No, eiköhän tästä tämän vuoden aikana selvitä, ensi vuoden puolella alkaa sitten kunnon ratsureenailu!

Jälleen kerran ei voi olla kuin kiitollinen tukiverkostosta joka on ympärillä! Parhaan kamun kautta ihanasti tulee "kaupan päälle" eläilääkäripalvelut yhden puhelinsoiton päälle ja aina on saatu takuvarmasti hyvää hoitoa. Eipä olekaan kun kerran tarvinnut soittaa päivystävälle eläinlääkärille! Onneksi myös äitin ja isin avustuksella ollaan näist tämän vuoden vaikeuksista selvitty.

tätä odotellaan jo<3
Ajattelin kuluttaa iltani kirjoittaen valmiita postauksia odottamaan jouluviikkoja. Kiinnostaako varustepostaukset, Roopen tulevaisuus [Torstistahan tälläinen jo tuli] tai vanhat kuvat? Myös perinteinen vuoden hyvästely on tulossa, tämä vuosi on kuitenkin ollut loppujen lopuksi ihan antoisa. Nyt mielipiteet kuuluviin!
Näin sivumennen sanoen, allekirjoittaneella on reilu kuukausi koulua jäljellä<3 sitä hetkeä onkin odotettu ensimmäisestä lukiopäivästä alkaen...

1 kommentti:

naggiw kirjoitti...

Roopen tulevaisuus kiinnostaa ainakin :)