torstai 19. joulukuuta 2013

Lisää epäonnea

Palataanpa hieman ajassa taaksepäin.

Elokuussa Roope päätti hangata naamansa verille laitumella ja ponien laidunloma päättyi yli kuukauden ennen aikojaan. Samaisessa kuussa myös ihana Kerttu-pupu menehtyi.

Syyskuussa satula veti Roopen jumiin, ratsastus taukosi ja jumppailtiin vaan kotona...

Lokakuussa alkoi mahaongelmat, joiden takia ratsastus stoppasi jälleen, koska epäilynä oli mahahaava.

Marraskuussa tarkempaa analyysiä mahasta. Eläinlääkäri määräsi antibioottikuurin ja lukijoiden neuvoilla vaihdettiin ruoka Racing Selectediin.

Joulukuun alussa oli edessä ruunaus joka tiesi viikon kävelykuuria.

TÄNÄÄN aamulla oli vastassa karsinansa betonipohjaa kaivellut hevonen, jonka kaviot olivat... mielenkiintoiset. Iltapäivällä ajattelin keksiä hieman aktiviteettia Roopelle, mutta heti ensimmäisestä ravipätkästä alkaen hevonen ontui takajalkaansa. LISÄKSI ruunaushaavat ovat vielä auki ja turvotustakin on jäljellä, vaikka itse toimenpiteestä on jo kaksi viikkoa.

Karsinan kaivamiseen en ole vielä keksinyt syytä, ontumisen olettaisin johtuvan tarhassa liukastumisesta, varsinkin kun joka paikka on niin liukas nyt. Toivon mukaan helpottaa tästä, eläinlääkäri tulee onneksi tarvittaessa lauantaina tarkastamaan <3

turvotusta..
ja talttapäiset kaviot..

Toivon todella, että uusi vuosi alkaa ja tulee jatkumaan vähän paremmissa merkeissä. Terv. Epätoivoinen hevosenomistaja.

ps. Torsti-fanit älkää peljätkö, Torsti voi hyvin ja on kerännyt hieman virtaa nyt, kun liikutuspohjat ovat olemattomat!

4 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Ei tuo turvotus ole kauhean paha. :) Ihan normaalilta näyttää. Liikettä vaan jalkojen kunto huomioiden.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kyllä kahden viikon jälkeen kovin hyvältäkään näytä ja kuopiminen karsinassa kertoo mahd kivuista ym joten pyytäisin ell antibioottia ja ainakin kipulääkekuurin.

jenni kirjoitti...

voi murun roopeaa♥ paranemisii ! ja parhaat terveiset pikku seivästäjä totolle ♥

emilia kirjoitti...

Antibioottia saatiin :)