torstai 1. tammikuuta 2015

Kuulumisia+ratsastuskuvia!

Voisin tehdä tälle vuodelle uuden vuoden lupauksen, että blogi päivittyisi vähän aktiivisemmin ;) Aloitetaan nyt parilla kuulumisjutulla ja katsellaan jos saisin tehtyä myöskin kuluneesta ja tulevasta vuodesta jonkinlaiset raapustelut.

Joulukuussa ponit liikkui ihan sopivasti, Roope vähän vähemmän, mikä oli oikeastaan ihan hyvä. Nyt siltä lähti vielä etukenkä, joten se saa vielä pienen, mutta ihan oikean loman. Sitten jatketaan taas ahkerasti liikkumista uudella innolla :) Joulukuussa kuitenkin pääasiassa vain maastoiltiin, näissä kuvissa taitaa olla ainoa "kouluvääntö" eli noin 10 min vähän taivuttelin ja loput humppailtiin. Roopella ei nyt ole edes satulaa, mutta piakkoin meille saapuu ihana "kakkossatula" ;)

Hemmo on ollut ihan superhyvä ajettava nyt, vaikkei kuitenkaan vieläkään mikään helppo. Siitä ponista löytyy kyllä ihan huikeasti vauhtia, olisipa vielä vähän isompi, niin tuotahan pitäisi jo laitella raviradalle ;)

Torsti on vaihtelevasti toiminut ajoponina, ratsuna ja pulkkaponina. Sillä onkin ollut tosi paljon nyt virtaa ja läskitkin on ihan hallinnassa, hyvä niin :)

Käynnissä Roope oli ihan superhyvä :)
Heh, tälle taas on kertynyt jo vähän liikaa ylimääräistä, mutta kohta siitä taas päästään ;)





Kuvat tulee siis kahdessa osassa, tässä muutama räpellys "kentältä" ja seuraavassa sitten vähän rennompia kuvia :)

Ei kommentteja: