tiistai 20. tammikuuta 2015

Tavoitteet vuodelle 2015

Tämä postaus on odottanut turhan pitkään luonnoksissa ja tavoitteita yleensäkin on haudottu päässä ihan liian kauan...

Roope:
- nyt tammi-helmikuu kohotellaan kuntoa ja kasvatetaan lihaksia kovasti!
- kevään aikana koulutustasoa eteenpäin, väistöjen harjoittelu aloitettu onnistuneesti, vastalaukkoja harjoiteltu ahkerasti lävistäjillä ja tekipä poni (hieman vahingossa) yksi päivä elämänsä ensimmäisen laukanvaidon!
- Valmennuksiinkin olisi kevään aikana tarkoitus suunnata, talvella kun on vähän inhottava kopin kanssa liikkua.

- kisakausi aloitellaan tuossa huhti-toukokuussa, varmaan ekana käydään vielä turvallinen raviohjelma harjoitteluna ja loppukausi sitten HeC:tä tavoitteena saada loppukaudesta 60% rikki. Katsellaan viimeisiä kisoja josko mentäisi KN Special, riippuu kovasti miten nyt edistytään. Esteitä hypitään mielenkiinnon mukaan, eiköhän tuossa ainakin ristikkoluokkia ja 50cm päästä tällä kaudella menemään, poni ainakin kovasti tykkää hommasta!


Ponit:
- Torstin ykköstavoite on laihtua ennen laidunkautta tai muuten sillä ei laitumelle ole asiaa!
- Ponien kanssa käydään kaikissa mahdollisissa lähialueen mätsäreissä, olisipa hauskaa käyttää ne myös oikeissa näyttelyissä, jos sellaiset tässä lähellä järjestettäisiin.
- Myös kantakirjauksesta varsinkin Hemmon kohdalla on puhuttu, mutta katsellaan, onko se tämän vai vasta ensi vuoden juttuja.
- Molemmat ponit toimii nyt ajossa tosi hyvin, Torsti tosin siirtyy kuolaimettomiin, kunhan joku sopiva patentti sille löytyy. Hemmo vielä vähän harjoittelee, mutta sekin on viime aikoina toiminut huomattavasti aiempaa paremmin.


Sellaista tälle vuodelle, miltä näyttää?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Söpsäköitä nuo ponisi ;)

emilia kirjoitti...

Kiitos :)