lauantai 3. tammikuuta 2015

Vuosi 2014

Kurkataanpa vielä meidänkin viime vuoteen!

Blogissa oli vähän turhan hiljaista koko vuoden, postauksia tuli harmillisesti alle kymmenen melkei joka kuussa. Siksi uudenvuodenlupaus onkin saada edes se 10 tai 15 postausta/kuukausi! Toivotaan aktiviisuutta ,yös lukijoilta, myös kommenttien määrä viime vuonna oli aika heikko ;)

Vuoden luetuimmat postaukset:
1. Myydään suomenhevonen eli aprillipila oli koko vuoden suosituin, heh :D
2. Roopen kuukauden liikutukset kiinnostiko tämä oikeasti näin paljon?!
3. Suomenhevosten laatuarvostelu

Kisoissa tuli käytyä tänä vuonna jopa seitsemän kertaa, 1x laatuarvostelu, 1x match show, 1x estekisat ja 4x koulukisoissa.

IRan koulukisoissa huhtikuussa haukattiin liian iso pala ja ilmottauduin kahteen luokkaan, jälkiviisaana on hyvä sanoa, että pelkkä raviluokka olisi riittänyt.
Raviohjelma 60,7%, 3/4
HeC 44% hyl

Suomenhevosten laatuarvostelu oli ns. tämän vuoden kohokohta, vaikka myös nämä meni penkin alle kun hevonen ei ollut yhtään oma itsensä.. Noh, kokemuksena kuitenkin hyvä ja tänä vuonna parannetaan ;)
IRTOHYPYTYS: tekniikka 5,75. kapasiteetti 5. asenne ja yhteistyöhalukkuus 4. [itkettää oikein katsoa noita...]
LIIKKEET: käynti 6,25. ravi 6. laukka 5,75. ratsastettavuus 5,75.

Ja koska nuo eivät vielä ole tarpeeksi kauheaa katseltavaa, lisätään jatkoksi vuoden pahin floppi... Pirholan koulukisat, jälleen luokkina raviohjelma ja HeC, ja turha varmaan edes sanoa, että olisi pitänyt mennä vain yksi luokka....
HeD kesk.
HeC kesk.

Einolan koulukisoissa lähdettiin ihan helposta ja ihan vain menemään se rata jotenkuten läpi, mutta Roope oli täällä kyllä parempi kuin muissa kisoissa yhteensä. Verkassa se oli ihan superhyvä, radalle vähän hyytyi, mutta suoritti kuitenkin kaiken ok.
HeD 61,05%, 5/7

Ponien tämän vuoden ainoat kisat oli syyskuussa Savitaipaleen match show ja oikeasti harmittaa, ettei täällä viime vuonna ollut enempää mätsäreitä! Toivotaan parempaa tätä vuotta. Meillä meni kuitenkin paremmin kuin olin toivonutkaan.
Hemmo parin 1/2 ja luokan 1.
Torsti parin 1/2 ja luokan 3.

Roopen ekat estekisat IRalla meni odotettua paremmin ja mukaan tuli kauden ensimmäinen (ja ainoa...) rusetti! Näiden kisojen jälkeen on hyvät pohjat lähteä hyppäämään tänä vuonna vähän enempi :)
30cm clear round

Viimeisinä kisoina käytiin koulutuuppailemassa vielä IRalla Hec ja tämäkin oli ihan hyvä suoritus. Roope teki kaiken mitä pyydettiin, tosin vauhtia oli jopa liikaa, mutta ennemmin niin. Tähän oli siis hyvä lopettaa eka oikea "kisakausi".
HeC 56,75%, 14/17

Muuta mainitsemisen arvoista tästä vuodesta?

Roope sai ekat kengät jalkaansa huhtikuussa...
Hemmo muutti toukokuussa!
Meitsi sai lakin keväällä!
Huikeita viikkoja Einolassa kesällä ja syksyllä <3
Hemmo saatiin opetettua ajolle syksyllä...
Vaikken opiskelemaan päässytkään, niin onneksi koko vuodeksi on riittänyt töitä :)
Tältä näytti meidän vuosi tiivistettynä!

Ei kommentteja: