maanantai 5. maaliskuuta 2012

Karvanlähtöä

Päivä oli tänään mitä nätein, suuresti ärsytti istua se nätein osuus taas koululla :--(. Noooh, onneksi paistoi vielä iltapäivälläkin.
Koeajettiin tänään Roopen uudet naruriimut, vähän jännitin lähtöä pelkillä riimuilla ja  narulla kun nyt ollaan niin paljon taas harjoteltu suitsien kanssa. Mutta olen positiivisesti yllättynyt ! Muutaman kerran jouduttiin vähän pakittelemaan, mutta muuten pikkuherra käyttäytyi harvinaisen mallikkaasti :). Yritettiin päästä jäälle, mutta hanki ei kantanut Roopea ja olikin yllättävän syvä, joten jouduttiin hylkäämään tämä ajatus :( Ehkä jos ensi talvena sitten...
Käytin myös Konksia pikkukävelyllä, sillä pitäisi saada masunympärys pienemään hieman ennen lähestyviä näyttelyitä. Huonolta näyttää, mutta kyllähän tässä vielä ehtii !

Harjailin molemmat hepoiset tänään myös harvinaisen hyvin, molemmat ovat nimittäin aloittaneet karvanlähdön ! Roope kyllä tosin aloitti jo vuoden vaihteessa ja alkaakin olla jo aika lyhyessä karvassa, mutta Konks aloitti vasta pari päivää sitten. Furminator pelastaa onneksi :--)



koko tukka samalla puolella ja harjattuna ;) !

Ei kommentteja: