maanantai 12. maaliskuuta 2012

Parhaita poneja

Eilen illalla hevoset päättikin poistua _puuaidasta_ ja jahtasin irrallaan juoksevaa Roopea pihasta kiinni.. Konks ei sentään ollut tajunnut tulla alimman laudan yli, kun vain ylin lankku oli poikki. Nooh, siinä sitten illalla aidan korjaukseen, miten lie olivatkaan sen saaneet hajotettua.


Päätin olla kovin ahkera ja liikutin jopa molemmat heposet koulun jälkeen, vaikka olin vasta siinä puol viiden aikoihin kotona.
Nappasin ensin Roopen ja jynssäsin siitä karvoja irti melkein puoli tuntia, oli kyllä lattia sen näköinenkin jälkeenpäin :--D Pistin suitset päähän ja mentiin pihaan ekana harjoittelemaan paikallaan pysymistä, sain jopa äitin ottamaan muutaman kuvan tästä. Siitä sitten lähdettiin parin kilsan lenkille, noin pitkällä ei taas oltukaan vähään aikaan käyty ! Roope oli erittäin hyvä tänään, kerran vain jouduttiin pakittamaan liiallisen vauhdin takia, muuten meni aivan täydellisesti :) ravipätkätkin tuli jo ihan hyvin, muutama harjoituskerta lisää vielä niin se on sitten siinä.

Sitten Konksin vuoro ja päätinkin piiiiiitkästä aikaa ratsastaa sen. Oli harvinaisen outoa istua ponin selässä, nyt kun ei olla vähään aikaan päästykkään lenkille teiden takia.. Konks oli ihan innoissaan ja olisi halunnut mennä huomattavasti vahdikkaammin kuin annoin mennä :--D ei menty nyt hirveen pitkää lenkkiä ettei tule lihasjumeja tauon jälkeen.

Sähköpostiin oli kilahtanut myös mätsäreiden osallistumislista, Roope on shiretinkerorivarsaa vastaan, Konks risteytysponiruunaa. Esitän myös siis sen Topin, joka oli jotain welshtammaa vastaan. Saas nähdä kuinka kiire tulee sunnuntaina kolmen hevosen kanssa..



harjallinen puoli ja vähän vinossa könöttää

6 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

btw, sain ainaki mein puolelta apuvoimia !! iita suostu tulemaa, jote hätätapauksessa suikkaan pertsan sille ja nappaan ihe topsun :)

emilia kirjoitti...

hhjyvä !! hei muute, nois kuvis näkyy toi turppis ni onks toi liia levee :DDDDD

Viipi kirjoitti...

Kiva nährä muistaki rakennekuvia :)

Roopellaki on vissiin vähä takakorkeutta :)

emilia kirjoitti...

jjooo, sillä on melkein viis senttiä vielä takakorkeutta :D mutta eiköhän se siitä pikkuhiljaa kohta tasotu :)

Viipi kirjoitti...

Melko nopiaa ne sitte hurahtaa ja muuttuu isoiksi hepoiksi :))

emilia kirjoitti...

niinhä ne, Roope on jo kuitenkin sen 150 takaa etten uskoisi enää hirveästi sitä kokoa tulevan, ainakaan jos yhtään vanhempiin vertaa :D