keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Paluu normaaliin

Noniiin, maanantain hevoset vietti ihan vapaata ja mussuttivat heinää koko päivän, taisivat olla vielä hapoilla sunnuntaista.
  Eilen kävin lenkkeilemässä Konksin kanssa, poni ei ollut mikseenkään, vaikka virtaa siinä kyllä oli. Lenkkeilijä meinasi varsin jäädä jälkeen ponin vauhdista.. Asiasta tosin voi syyttää myös lenkkeilijän huonoa kuntoa :(
  Tänään sitten vuorossa oli Roope, jolta odotin edes jotain pienenpientä temppuilua sunnuntain sikailun jälkeen. Mutta ei. Riimuilla ja perusnarulla mentiin, ilman pienenpientäkään ongelmaa. Ihme tyyppi.

Tässä kevään edetessä olen myös miettinyt tämän kevään tavoitteet uusiksi. Roopelle haetaan todennäköisesti lauantaina vihdoin ja viimein ne omat kärryt, jotka kyllä on vähän laittamista vailla. Lumien häipyessä edessä on sitten perusajo-opetus, joka toivon mukaan menee hyvin.
 Lisäksi kunhan tiet tästä sulaa, koitan päästä Roopen kanssa jollekkin kentälle vähän reenaamaan, ihan viime sunnuntain pohjalta. Koska kotona ei pystytä etenemään tämän esiintymisen kanssa, on pakko mennä vieraisiin paikkoihin sitä harjoittelemaan, että saadaan niitä tuloksia aikaan. Mätsäreissä sinänsä se kunnon harjoittelu jää vähäiseksi, kun joutuu niin paljon varomaan muita ja aina on kiire sinne kehään ja sieltä pois..
  Kaiken muun hauskan lisäksi keväällä on edessä hyppyopetus, Roope kun on osoittautunut aivan surkeaksi hyppääjäksi, toistaiseksi. Myös liinaan opetellaan ja satulaankin varmaa tutustutaan. Kaiken tämän jälkeen on sitten hienoa päästää vauva viettämään lomaa laitumelle :) ! [jonne yhäkin on vapaana se paikka jollekin + 120 senttiselle orivarsalle ;)!]


                                                             vauva ja viime kevät !

Ei kommentteja: