perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kevättä rinnassa ?

Pikapikakertaus tästä päivästä, ja sitten hiljetään viikonlopuksi, sillä lähden kaupunkiin kyläilemään :).

Olikin vallan kiva vesisadeloskapskakeli tänään ja hevoset saivat jo aamusta takit niskaan :/. Kaverini Reetta ja Heidi tulivat käymään, tarkoituksena ohjasajaa Roope monenmonen kuukauden jälkeen. Aamulla jo Roope oli ihan intona, karkasi jopa karsinasta jota ei ole vielä tähän päivään mennessä tehnyt koskaan, vaikka aamuisin miulla on aina ovet auki :O. Varustaessa pikkuherra oli ihan tavallinen oma itsensä, mutta liikkeelle lähdettyä tulikin sitten ongelmia. Virtaa oli vaikka muille jakaa ja taluttajaa ei kuunneltu. Se keksi myös niinkin hauskan jutun, kuin ympärikääntymisen. Siinäpä sitä oltiin ihmeissään kun oltiin yhtäkkiä naama ihan väärään suuntaan. Liekkö vain kevättä rinnassa vaiko liian vähäinen liikunta suhteutettuna ruokaan ? Toki voidaan syyttää myös niitä hurjasti jyllääviä orihormoneja taikka tuulta ? Kuka tietää. Jospa ensi kerralla sitten paremmin. On tässä mentykin jo muutama kuukaus ilman yhtäkään vastoinkäymistä, harmittaa tosin kun otettiin nyt iso takapakki :--/.

Päästettiin sitten Konks ja Roope kakkostarhaan juoksemaan hankeen, ja siitäkö se ilo irtosi. Roope paineli menemään hirmukyytiä ja Konkskin oli ihan innoissaan. Hieman säälin vanhaa ponia Roopen käsittelyssä, ei taida isoksi kasvanut vauva vielä tajuta voimansa määrää :D. Hikisiä olivat molemmat kyllä sen jälkeen.

Konks toimi vielä pienen pätkän lastenratsuna taas, ja oli ihan nätisti. Sitten paketoitiin hikineet ja väsyneet hepat ja päästettiin takaisin syömään, Roope tosin vielä tarhassakin vähän jaksoi juosta..

Ilmoitin myös pari päivää sitten meidät lähellä järjestettävään match showhun, saas nähdä minkälainen show pistetään Roopen kanssa siellä pystyyn vai perunko kohta koko osallistumisen :---D.









Ei kommentteja: