sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kiireitä

Viimeinen päivitys keskiviikolta ja nyt on jo sunnuntai. Pahoittelen :--( ei sillä että viikolla mitään olisi tapahtunut, jäisen tien takia olemme taas vankeina täällä pihassa..

 Tänään kuitenkin otin riskin ja lähdin vähän köpsyttelemään Konksin kanssa. Liukasta oli aina paikkapaikoin, joissain kohdissa sitten jo hiekka esissä ja joissain lumi tamppautunut sen verran hyvin ettei jää näy. Ponilla oli vähän liikaa pöllöilyenergiaa ja käyntiä kun jouduttiin pääasiassa menemään niin homma vain paheni.. Siinä sitten säikyttiin vähän kaikennäköistä tyhmää ja koitettiin kääntyillä kotiin tai pyrkiä laukalle :--D huvittava otus.

Roopen kanssa on taas ollut niin helppoa, se on melkeen rauhottunu sen mätsärihihhuloinnin jäljiltä o.o ! Ollaan käyty riimu + perusnaru lenkeillä nyt, ihan on voitu ravata ja kaikkea ilman mitään ongelmia. Niin myös tänään vaikka virtaa oli vähän kertynytkin. Raasu ilmeisesti väsyi, sillä vähän ajan päästä se oli pitkällään heinäkasassa :) harmi kun en uskalla mennä ottamaan kuvaa ettei Roope turhaan joudu nousemaan..

Käytiin eilen katsomassa Roopelle yhtiä koppakärryjä, ei napannut vieläkään... Mutta etsinnät jatkuu :p



                                                               jossei syö, saattaa kuolla !

                                                    siellä lepää, ikkunan läpi otettu :)

Ei kommentteja: