sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Mietintää ja luunkatkaisukelit

Yritin kovasti tänään ratsastaa Konksilla, mutta puolen kilometrin jälkeen totesin tien olevan _erittäin_ liukas kengättömälle ponille, joten käännyimme takaisin kotiin :( En kuitenkaan ihan turhan riskillä kehtaa mennä.. Noh, nyt sitten ootellaan että millonhan seuraava liikutuskerta tulee jos kelit jatkuu tälläisenä.

Lappeenrannasta mukaan tarttui pellavansiemenöljyä uusi pullo, kun edellinen on jo loppu, Black Horsen ihmemössö Stressless, jota ajattelin syöttää Roopelle sen oman pään takia aina vähän aikaa ennenkuin ollaan lähdössä johonkin, sekä uudet naruriimut entisten jäätyä pieneksi.
 Kotiin tultuani täällä odottikin taas löysämahainen Roope, kiitos viikon mittaisen suolakivikokeilun ! Syksyllä olleen mahaongelman jälkeen en ole syöttänyt suolakiveä enkä kivennäistä ollenkaan, ja maha on kestänyt hyvänä. Nyt kuitenkin kokeilin monenmonen kuukauden jälkeen Himalajaa, ja muutama päivä riitti jo tuomaan masuongelman.. :--/ Nooh, pysytään sitten suolattomina..

Sitten. Blogista kaikkoaa lukijoita tasaiseen tahtiin, joten esitän jäljelläoleville kysymyksen, mitä parannuksia voisin tehdä ? Kaipaatteko jotain uutta tai jotai tiettyä postausta ? Kommentteja kehiin :)
Oman pääni mukaan keskityn blogissa tästä lähtien pääasiassa vain Roopeen, ja pienellä sivusilmällä Konksiin ja pupuihin. Unohdetaan siis kaikki vieraat hevoset ihan itseni takia :)

viime viikon kuvia ja Ropsun minitakki

Ei kommentteja: