lauantai 28. heinäkuuta 2012

Humulla kärryt & varustehankintoja

Postaus tulee nyt pari päivää myöhässä, sillä jo torstaina laitettiin Humulle kärryt. Netti on kuitenkin takkuillut, joten en ole päässyt koneelle...

Jokatapauksessa, Humun ajo-opetus otti suuren harppauksen kun laitettiin sille kärryt perään, ilman mitään ongelmia ! Humua ei pelottanut yhtään olla aisojen välissä ja liikkelle lähtökin oli helppo. Kerran piti vähän reagoida kun aisan pää osui kaulaan käännöksessä, mutta muuten poeka veti kärryjä kuin vanha tekijä :). Ketään ei vielä tällä kertaa istunut kyydissä, mutta josko sitten huomenna jo edettäisiin siihen ?!





Tänään kävin hakemassa postista Börjesin tilauksen. Se oli lopulta ainoa paikka josta sain Torstille sopivan kokoiset ja oikeanlaiset loimet, ja mukaan tarttui tietty vähän muutakin...

Jaksoin kuvata vaan nää.. Roopelle pintelipatjat kaikkiin jalkoihin, siis nuo mustat lärpäkkeet tuossa päällimmäisenä. Torstille vuoreton sadeloimi, kuosi on aika järkyttävä mutta ainoa oikeankokoinen ja edullinen loimi nettivalikoimassa.. Ja punamusta fleeceloimi myös Torstille.
  Mukaan kyllä myös tarttui Roopelle 12,5 nivelkuolain, uusi ketju riimunnaruun, pari harjaa Torstille sekä loimien kyllästysaine.

Ajattelin tänään hakea Roopen uimaan ja samalla sovittaa sille paria käytettynä hommattua loimea, joten illemmalla sitten varmaan uutta postausta :)

Ei kommentteja: