tiistai 10. heinäkuuta 2012

ja Torsti karsinalevossa (taas)

Kyllä, tämänkin päivän varustepostaus jää nyt. Jospa oikeasti huomenna jaksan tehdä vaikka kaksi peräkkäin.

Kuitenkin, Humu kävi tänään pihassa tutustumassa ja käytiin kavioita kastelemassa järvessä. Poika oli erittäin hienosti käyttäytyvä, mitä nyt vähän jännitti. Järveenkin tultiin leivän perässä tosi hyvin, en uskaltanut nyt ekalla kerralla syvemmälle mennä, vaikka Humu taitaakin olla jo kokenyt uimari :). Tein vielä pikaharjauksen tallissa, jotta tottuu siihenkin paikkaan.




Nooh, sitten niihin ei niin iloisiin. Humua palauttaessani tulin tarkastaneeksi myös muut ja Torstin kohdalla loksahti suu auki. Ponin toinen korva on turvonnut aaaivan järkyttävän kokoiseksi. Siinä sitten jälleen epätoivossa talutin ponin kotiin ja tutkin vähän korvaa, joku järkyttävä paise siinä on. Torsti myös yski matkalla jonkin verran, ja tällä kerralla kunnon limayskää. Eikun lekurille soittamaan ja iloisesti sain vastaukseksi Parikkalasta että seuraillaanseuraillaan :).

Illemmalla sitten olin töissä, kun äiti soitti että korvasta vuotaa jotain. Eikun kotiin ja tarkastamaan, jotain mätää sieltä vuoti. Soitto Parikkalan päivystykseen (ylläriylläri miu tuurilla luurin päässä sama ihminen ku päivällä..) joka sanoi että seuraillaanseuraillaan ja soita huomenna! Voin kertoa että otti päähän. Nyt sitten vaan seuraillaanseuraillaan :)))) ! Argh.

Kepa pitää Torstille seuraa :3

2 kommenttia:

soppa kirjoitti...

kiva :)) toivottavasti torsti paranee pian!<3 onko tää talli jossa on nää hevoset teijän pihassa vai jossai muualla?:D

emilia kirjoitti...

niiinpä :/
ihan omassa pihassa on, laitumella ovat kilometrin päässä nyt kesän :)