tiistai 31. heinäkuuta 2012

Hellettä ?!

Viime päivinä on sitten ollut huikean kuumaa, milloin tulee ne sopivat kelit ? +30 ei meiän hevoset liiku mihinkään, korkeintaan järveen joten saavatpahan nyt hieman lomaa lomailusta..

Roopen kanssa tässä pari päivää sitten tehtiin pieni talutusharjoittelu suitsien kanssa. Ilmoitin monienmonien harkintakertojen jälkeen Roopen 26.8. pidettävään Valtakunnalliseen varsanäyttelyyn. Hui. Ajatuskin pelottaa, mutta pakkohan se on yrittää. Ennen näyttelyä koitetaan ehtiä käydä jossain vieraalla tallilla vähän reenaamassa, ettei meiän suoritus kaadu taas siihen hillumiseen..

Huomenna onkin sitten jännä päivä ! Vanhat lukijat muistavat ehkä Jerry Bossin, joka meillä vietti aikaansa viime kesänä. Uudet lukijat [ja vanhatkin] voivat käydä tutustumassa Jerryyn ja sen uuteen kaveriin Suklaaseen TÄÄLLÄ. Ponipojat nimittäin rantautuvat huomisaamuna viikoksi meille ! Ponit haluavat kovasti uimaan ja käymään muuallakin kuin kotona ;). Torsti varmaan tulee käymään kokoistensa luokse ainakin pariksi päiväksi. Huomisesta alkaen isot pojat lomailee ja ponit joutuvat rääkkiin ! Kiinnostaako teitä lukea Jerryn ja Suklaan olosta täällä :) ?

Roope ja Torsti hölmöilee:D

huomatkaa Roopen edustus takana ;D

4 kommenttia:

Stinuli kirjoitti...

juu kirjoittele myös pikkuponeista :)

Reetta kirjoitti...

kirjottele vaa;) t väpä

Anonyymi kirjoitti...

joooo

emilia kirjoitti...

eli aloittakaamme poniviikko;D