tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kuvottavin lekurikäynti ikinä

Eläinlääkäri tosiaan kävi nyt vilkaisemassa Torstia. Ensin pistettiin rauhoittavaa [okei kolmesti kun ei osattu arvioida määrää oikein..] Ponilta taju kankaalle ja korvaa tutkimaan. Jonkinlainen paise siinä tosiaan oli, mätää täynnä. Neulalla reikä paiseeseen ja sen jälkeen meinasi itse kullakin nousta ruuat ylös. Paise "räjähti käsiin", mätää lensi lattialle ja harjalle ja kaulaan ja.. Lopuksi vielä verta siihen päälle niin nams:) Oli kyllä vähän vaikea pidellä ponia siinä vaiheessa, pikkasen kävi tekemään pahaa. Puristeltiin sitten koko paise vaan tyhjäksi ja eipä siinä muuta. Kiltisti sitten pesin mädän + veret + muun ällöttävän ponista [ja lattialta..] ja Torsti karsinaan heräilemään.

Antibioottikuuri kaupan päälle ja poni karsinalepoon, korvaa ei siis saa päästää tulehtumaan. Toivotaan vaan ettei täyty uudelleen ja alkaa parantua hyvin..
Yskimiseen ei osattu sanoa mitään, kokeillaan sillä valkosipulilla nyt alkuun. Viikon karsinassa seisominen tosin ei tee hyvää tälle yskäasialle :/

Herkimpien lukijoiden kannattaa ohittaa alla oleva kuva.. :D

3 kommenttia:

Hepsu kirjoitti...

kertakaikkiaan herkullinen<3

soppa kirjoitti...

ui:( toivottavasti paraneee pian<3:-)

emilia kirjoitti...

Viel herkullisempi sillo ku räjähti ;D

ja toivottavasti paranee :/