perjantai 14. syyskuuta 2012

Näyttelyyn valmistautumista !

Huomenna yhdeksän aikoihin aamulla auto starttaa kohti Kouvolaa mukanaan Roope, tällä kertaa suuntana suomenhevosten shownäyttely ! Jännitys huipussaan taas.

Kun muuta postattavaa ei ole, annetaan kuvien kertoa miten meillä valmistaudutaan kisoihin !

ekana pakkaan tavaroita.. Suitset, yleensä nuo suitset näyttelyihin ku on näteimmät, nahkariimut koppiin päähän ja nahkaketjunaru josta esitän Ropsun :)

Kypärä, raippa ja numero mukaan. Otan varmuudeks myös aina fleeceloimen mukaa, jos vaik sattuu satamaan ja tarvii kuletukseen tms.

Oon nyt opettanu Roopen olemaan kuletuksessa kuletussuojat jalassa, ne siis otan valmiiks esille. Hännässä meil on tollane häntäsuoja. Kivan likasia ovat kaikki...

Liina varuille mukaan, ämpäri et saan juotettuu Roopen

Harjat mukkaan ! Mukaa lähtee myös haavaspray, helosan ja ötökkämyrkky.

Tarpeeks heinää mukaa. Heinäverkkoon laitan nii paljo ku mahtuu ja sitte otan vielä vähän lisää mukaan

Omppuja tai leipiä mukaan myös !

 Edellisenä iltana aina juoksutan Roopen liinassa et saa purkaa pöllöilyenergiat. Niin myös tänään, laitoin satulanki selkää, kaks kärpästä yhellä iskulla ! Roope oli kyllä tänää väsyny, mutta toimi liinassa älyttömän hyvin eikä satulakaan enää ihmetyttäny yhtää !

 Aamulla sitten Ropsu pääsee syömään heinät ulos ja saa vähän aikaa pyöriä siellä. Sitten puunaillaan ja puunaillaan ja puunaillaan lisää, valmistaudutaan kuljetukseen ja kävellään kiltisti koppiin :) Koitan valmistella illalla aina kaiken, koska oon aamusin niin pihalla, että unohtasin varmaan puolet...

Peukut pystyyn huomiselle =) !

2 kommenttia:

Flary kirjoitti...

Tosi ihana blogi, liityin sillä itsekin olen hevosten ja pupujen ystävä ja meiltä löytyykin poni, heppa ja kaks pupua. Olis tosi kiva kuulla sunkin jänöistäs välillä jotakin :)

♥: Flary
www.linnuton.blogspot.com

emilia kirjoitti...

Kiitos:)
Pupujen kuulumiset tosiaan on jäänyt vähälle, pitäisikin korjata asia joku päivä=)