lauantai 1. syyskuuta 2012

Roopella ajoa!

Kesän tauon jälkeen iskettiin Roopelle aamulla kärryt perään ja menoksi :) ! Kahdelta puolta ekana talutettiin, mutta Roopen tapoihin kuuluu että se stressaantuu siitä ja alkaa hihhuloida, joten hyppäsin ite melkeen heti kärryyn ja iskä talutti. Näin homma toimii helpoiten :). Muutamia pysähdyksiä ja liikkeellelähtöjä otettiin talutuksessa ja käännöksen jälkeen iskä laski sitten narun kokonaan irti. Eipä Roope sen enempää kummastellut, kesän tauko ei siis ole tehnyt pahaa ! Liikkeellelähtö yksikseen tuottaa vielä hieman vaikeutta, mutta se on kovin pieni ongelma, tästä on hyvä jatkaa !

Vietiin orhit sitten laitumella päiväksi vielä, saas nähdä onko Torsti tänä iltana yhteistyöhaluinen. Posti toi muuten tänään Torstin valjaisiin superlyhyen vyön, ehkä tässä parin kuukauden sisään päästään silläkin ajamaan !? Hurrrrjaa.



Kuvien laadun takaa jälleen iPhone, josko joku päivä suostuttelisin jonkun innokkaan kuvaajan ottamaan ihan kunnon kuvia :) ? Näin itserakkaana varusteurheilijana voin sanoa, että tykkään kovasti noista Ropsun ajovarusteista ;D !

[huomiseksi saatan keksiä jotain yllätystä ;)]

Ei kommentteja: