keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Roopella ajoa !

Ajoin tänään Roopella ekaa kertaa yksin. Pelkäsin tapahtumaa hieman etukäteen, MITÄ JOS roope päättää lähteä, MITÄ JOS se säikähtää, MITÄ JOS jotain tapahtuu ?
... mutta turhaan. Pieniä lähtövaikeuksia oli, mutta kunhan molemmat handlattiin homma kunnolla niin ei mitään ongelmaa ! Käytiin noin kahden kilometrin lenkki ja uskaltauduttiin ekaa kertaa vähän ravaillakkin. Käännöksessä kävin taluttamassa, koska kääntymistä on harjoiteltu niin kovin vähän, ja samoin yhden risteyksen kohdalla tuli pientä erimielisyyttä, joten helpotin taluttamalla. Kärryjen liikkeet Roopea eivät pelottaneet, kerran tosin piti vähän säikkyä kun ajoin vahingossa ison kiven päältä ja kärryt hyppäsivät metrin ilmaan. Roope toimi kaikista parhaiten pelkillä ääniavuilla, annoin siis ohjien roikkua löysänä. Raville lähdettiin maiskutuksesta ja hidastettiin prrrr- äänestä, ei siis ole ihan turhaa kaikki liina- ja maastakäsittelyjututkaan mennet ! Oon niiiiin kovin tyytyväinen varsaan :) !

Torsti jatkoi lastenponina olemista, tepasteli hieman narussa ja seisoi harjattavana. Kavioiden puhdistuksessa piti taas vähän hyppiä, mutta muuten oikein mallikasta käytöstä. Vallan hyviä varsoja siis molemmat tänään  !




pikkuvideopätkät. Alku menomatkalta, selvennykseksi että Roope haukottelee noissa parissa kohdassa :D ja sitten loppukäynneiltä tuo toinen pätkä =)

Sitten. Minkä "lihotusruuan" olette todenneet parhaaksi ? Roope on loppukesästä laihtunut jonkun verran ja nyt jos käyn sillä ajamaan parikin kertaa viikossa, tarvittaisiin jokin hyvä, lihottava ruoka. Heinää syödään jo arviolta 10 kiloa päivässä [pitäisi muuten tilata heinävaaka..] ja kauraa aamuin illoin litra. Enempää en kehtaa kauraa syöttää ja heinänkin syöttäminen menee koulun takia hankalaksi, eikä Torstin tartteis syödä yhtään enempää :D. Vinkkejä ?

6 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

käytät miut ajelul sit joskus <3

emilia kirjoitti...

iha millo vua ;)

Hepsu kirjoitti...

vie pojat mäkkärii

emilia kirjoitti...

ehdottomasti !

Reetta kirjoitti...

pojat + repe

emilia kirjoitti...

jeb