maanantai 10. syyskuuta 2012

Tervetuloa syksy !

Hevosten laidunloma päättikin loppua jo tänään, yöpakkaset saapuivat joten en uskalla hevosia laitumelle laskea heti aamusta ja muulloin en niitä sinne saa. Saas nähdä miten päästään taas "tavallisen arjen" makuun, toivonmukaan Torsti ainakin oppii kestämään aidassa... Neljättä lankaa en nimittäin aio enää virittää !

Torsti testaili tänään taas suitsia ja valjaita, valjaat vaan ovat yhä vähän viritettävät lyhyemmän vyön puuttuessa. Vielähän Torsti vähän hoitotilanteessa pyörii ollessaan kiinni kahta puolta, suitsiminen vaatii vähän jekkuilua mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa ! Edistystä kuitenkin on jo tapahtunut, jalat nousee ja talutusjutut toimii superhyvin :).
Roope lomaili tänään, sen vuoro on sitten huomenna !

MUTTA. Näin syksyn tullessa on aika muuttaa hieman ulkoasua ja siihen tarvitsen apua joltain näppärältä kuvanmuokkaajalta ! Banneri siis hakusessa. Jos joku on kovin innokas niitä tekemään, voi kommentoida tähän taikka laittaa sähköpostia emppuw_@hotmail.com niin saa lisäohjeita :). Toivonmukaan blogi kokee radikaalin muutoksen, olen suunnattoman kyllästynyt nykyiseen ulkoasuun !

Torsti iltakävelyllä suitsineen ja valjaineen !

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

hei mie voin kokeilla :D mitä siitä sit ikinä tuleekaa mut tuskin tarvii mitää sähköpostii laittaa?

emilia kirjoitti...

Jutellaan veispuukissa ;D