tiistai 11. syyskuuta 2012

Uusia kuvia !

Vietin tänään ihmeellisen paljon aikaa kameran takana ! Kävin kuvailemassa eräällä kaverilla hänen varsaansa ja muita heppoja. Konks asustaa nykyisin tuolla tallilla, kävimpä sitäkin moikkaamassa pitkästä aikaa ! Yhtä söpö se oli kuin ennenkin :).

Konksin terkut :) !
Torsti sai tänään ensimmäisen siedätyksensä tulevasta ammatistaan, lastenponista. Meillä oli kylässä muutama tyttö, jotka harjailivat ja taluttelivat Torstia eikä voi olla kuin ylpeä ponin käytöksestä ! Se antoi hyvin putsata kaviot ja käveli nätisti narussa ja ravasikin ! Palkinnoksi se sitten sai paljon leipää ja vähän omppuja, tuntui jopa ihmeellisen tyytyväiseltä :).

Illemmalla lahjoin pikkuveikan ottamaan meidän heppasista muutamia kuvia. Laitoin Ropsulle suitset päähän ja yritin asetella sen seisomaan kauniisti, mutta Roopella oli tänään selvästi vähän huono päivä ja paikallaanpysyminen oli turhan hankalaa... Liekkö stressaa nyt tuota tarhaelämän alkamista :p. Torstille laitettiin hienot edustusriimut koeajoon ja nappailtiin muutamat kuvat myöskin. Samalla sovitettiin vielä Torstille takkeja päälle, olen nimittäin hommaillut talvea varten muutaman uuden pikkuloimen ! Vähän joutuu yhtä loimea pienentämään mutta yllättävän hyvin sattuivat kaikki :)

innostunu Ropsu
ja takakorkeutta löytyy taas !
Muutama viikko taaksepäin Kouvolan näyttelyissä Roope mitattiin tasakorkuiseksi edestä ja takaa, näyttääkö tuo kuva siltä :D ?! Inhottaa muuten nuo takakaviot kun ensimmäinen kengittäjä vuoli ne väärin ja nyt kanta on noin matala :/




Torsti ja puhtaat jalat...


tuimat

Huomenna Ropsu pääsee ehkäpä kärryjen eteen ? Virtaa siinä on ainakin niin paljon että tekisi ihan hyvää... :D

Ei kommentteja: