tiistai 18. syyskuuta 2012

Pohdiskelua ja aikataulutusta

Olen kovin huono pitämään pääni sisällä mietteitä, joten purampa jälleen kerran hieman tämän syksyn aikataulutusta teille.

- Perjantain näyttelyt ovat tämän vuoden toisiksi viimeiset, jäljelle jää siis enää vain Lappeenrannan tamma- & varsanäyttely Roopelle. Huh, vihdoin ! Tänä vuonna onkin käyty älyttömän paljon kaikissa tapahtumissa.
- Roopen kanssa on tarkoitus nyt ruveta kärryttelemään kahdesti viikossa, pääasiassa käyntiä tai hölköttelyravia. Lumien tultua voisi kokeilla myös rekeä perään ? Nojoo, mutta kärryttelyä pääasiassa ennenkuin ollaan pomminvarmoja.
 Myös sitä maastakäsittelyä lisätään nyt Roopelle, ehkä pari kertaa viikossa kunnon väistämis- ja pysähdysharjoituksia jotta tulosta saadaan ! Tietenkin sitten tämä päivittäinen peruskäsittely lisänä.
- Torstille sain tänään vihdoin oikean mittaisen ajovyön, joten ohjasajoreenit alkaa pikimmiten ! Valjaita ja suitsia ollaan nyt harjoiteltu pitämään, joten eteenpäin vaan :) ! Josko tämän vuoden puolella päästäisiin vielä kärryttelemään pinkeillä kärryillä ?

Torstin pinkit kärryt Reetan ponin perässä [ja edustava Repe..].
Olihan ne minin kärryt vähän isot perusshettikselle :D

- Kunhan nuo viimisetkin näyttelyt on pyörähdetty, suunnataan Roopen kanssa tähtäin kevään 3vee laatuarvosteluun. Ja tämähän vaatii sitten taas enemmän ja vähemmän työtä, nimittäin irtohypytyksen parissa ! Onneksi päästään hyppelemään tutun kentälle näillä näkymin, omat puitteet kun on niin huonot :p Tottakai pitää myös käydä myös naamaa näyttämässä muuallakin, ettei sitten taas olla keväällä ihan pihalla !
- Joulukuun tienoilla sitten olisi se hurrrja selkäännousu edessä molemmilla... Pelkkä ajatuskin alkaa pelottamaan ! Sitä ennen edessä on vielä molemmille oman satulan hankinta, satulaan totukset ja Torstille pienen koeratsastajan etsintä. Huihui.


Olen maannut pari päivää kipeänä kotona, joten ajankuluksi muokkasin ulkoasun ! Aika tumma tuli, mutta ainaskin syksyinen. Tykkäättekö ?

5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

ihan kiva tää ulkoasu, ja bannerin kuvat on aika söpöt ♥

emilia kirjoitti...

kiitosta:)

Reetta kirjoitti...

kiitti söpöliini tost kuvast, hieno on <3

emilia kirjoitti...

arvasin et tykkäät, oot kuiteki tollane vauhtihirmu tos;D

Suvi L. kirjoitti...

Mistä nää vaaleanpunaist kärryt on hankittu? Ihanat <3