perjantai 11. marraskuuta 2011

It's so amazing !

21 LUKIJAA : O ! olen erittäin positiivisesti yllättynyt, että ollaan saatu näinkin monta lukijaa ! KIITOS teille kaikille, lupaan viikonlopun aikana tehdä teille sen meidän päivä kuvina - jutun, se on ehkä sunnuntain homma.

Viikon aikana ei todellakaan ole tapahtunut yhtikäs mitään, en ole ottanut kuvia ja hevosten liikutuskin on ollut vähäistä.. Kerran kävin Ponilla ajamassa ja Roopea kävin taluttamassa pikkuisen.. Oon ollu lähes joka päivä siinä puoli viisi kotona, jolloin on jo pimeää : // Kohta onneksi vaihtuu jakso, niin ehkäpä lukujärjestys vähän kevenisi ? Lähipäivinä oon myös huomannut Roopen laumakäytöksessä vähän muutosta, tähän astihan se on piakkoin vuoden tarhaillut pelkkien ponien kanssa, ja ollut aina alakynnessä. Ilmeisesti se on nyt saanut tarpeekseen, kun on alkanut pistää Bossille vastaan, ja tämähän ei ole kovin hyvä juttu.. Jeppe on melko kovaluonteinen laumakäyttäytymisessä, eikä todellakaan siedä Roopen yrityksiä, on siis ottanut potkimisen hyvin käyttöön ja saanut sillä vielä pidettyä Roopen aisoissa.. mutta entäs sitten kun Roope keksii ruveta potkimaan Ponia ? Siinä vaiheessa taitaa tulla heille, ainakin ruoka-aikoihin erot.. Noh, pariviikkoahan tässä on jäljellä enään tällä kokoonpanolla : /

Huomenna ajattelin laittaa jäniksiä valjaisiin ja ehkäpä kertoa meidän perheenlisäyksestä (taas...), lisäksi suunnitteille on mennä ratsastamaan sekä Mamma että Veetu. Tiina aikoo myös tulla ratsastamaan Bossilla, ehkä kokeillaan pikkuisia esteitä mennä, tai sitten normaalia peltorallia ? ei tiedä vielä.
Tiinan kanssa voitaisiin ehkäpä myös ohjasajaa Roopella, jos iskä suostuis toiselle puolelle taluttamaan.. Erittäin tärkeä postaushan tämä taas on, mutta.. lauantaita ja sunnuntaita odotellessa !
Ropsun äippä Tasa-Muru, pikku-Roope ja mie, tasan VUOSI sitten :o


pikkupoika <3

2 kommenttia:

liisasd kirjoitti...

Kiva blogi ! Rupeen lukee (:

http://liisasd.blogspot.com/2011/11/1-once-upon-time.html

emilia kirjoitti...

kiitoskiitos, käyn kattelemassa siunki blogia :--)