perjantai 25. marraskuuta 2011

Time to say goodbye...

Huomenna siis on aika ponien vaihdoksen, Jerry lähtee aamulla 11-12 aikaan uuteen kotiinsa omistajansa luo, ja tilalle käydään noutamassa Konks-poni :--). Oli keskiviikkona toisaalta vähän haikeetakin käydä ajamassa Ponilla viimeistä kertaa täällä, vaikken mitenkään suuresti siitä ajamisesta olekaan tykännyt.. Eilen pakkailin jo kamoja kasaan ja putsasin varusteita, huomen aamulla siis matkaan. Boss on toisaalta asunut Reetan "naapurissa" jo aikaisemmin, joten paikka on sinänsä tuttu.
Kunhan ollaan Poni viety, jatketaan matkaa Joutsenoon hakemaan Konksi, joka sitten tulee Roopen kaveriksi, ajasta en vielä ole varma. Konks ja Roopehan ovat jo vanhoja tuttuja, oleilivat maalis-kesäkuun yhdessä tarhaillen ja laiduntaen, joten Roopelle muutos ei tuskin ole kovin suuri. Konks on -95 syntynyt risteytysponiruuna, joka on kooltaan 125 cm. Blogin tyyli muuttuu samalla ratsastuspainotteiseksi, sillä kokoni puolesta voin tuon kokoisella ponilla vielä ratsastaa. Ulkoasu muuttunee myöskin ehkä tämänpäivän aikana uudenlaiseen, jos saan aikaiseksi..
Tein Ponista kuitenkin vihdoin videon, en tosin hirveästi jaksanut siihen laadullisesti panostaa.. Kommentointia kaivataan :---)

Ei kommentteja: