sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Ponyride

Hepoisten yö oli mennyt oikein hyvin näköjään, Konksikin oli ollut ihan pitkällään nukkumassa ja ruuat oli syöty, Roope ei vain aamulla olisi jaksanut nousta ylös.. :--D Heitin aamuruuat eteen ja kärräsin ponit pihalle, ja siellähän kävi sitten satamaan lunta..
Päivemmällä nappasin Konksin tarhasta ja harjailin sitä, pientä temppuilua oli havaittavissa mutta kyllä siitä selvittiin. Oli erikoisen outoa nousta sen kokoisen ponin selkään, varsinkaan kun en ole poneilla enää vuoteen ratsastanut. Lähdettiin menemään tielle, ja ihmeteltävää riitti. Pääasiassa vain käveltiin, Konksilla ei kuitenkaan ole mitään tehty kesän jälkeen joten pohjakunto on aivan nollassa ja mahaakin on hieman kertynyt liikaa. Kokeilin kuitenkin myös ravit ja laukat läpi, ja ihmettelin, kuinka ISOT liikkeet voi olla noin pienellä ponilla ! Huomasin myös oman istuntani viat, on pikkuisen taidot ehkä ruosteessa. Nooh, tästä on hyvä lähteä, molempien.
Yritin aamulla ottaa muutamia kuvia, mutta räntää satoi aikalailla sankasti, joten ei ne oikein onnistuneet.. Äiti kuitenkin otti pihassa ponista muutamia kuvia :---)

linssilude !

laadukas, mutta hyö on jo parhaat kaverit !


Ei kommentteja: