tiistai 1. marraskuuta 2011

Wind of change...

Elikkäselikkäs, kuten jo aiemmin vihjailin tästä, että meille tulee hevosmuutoksia, niin eiköhän tämä nyt jo aika varmaa ole. Roope ei ole lähdössä minnekkään tietenkään, mutta Boss muuttaa lähemmäs omistajaansa, Ruokolahden lähettyviltä kun on kuitenkin meille sen verran matkaa, ettei kovin käytännöllistäkään ole pitää hevosta täällä.. Tilalle tulee risteystysponiruuna Kunks, joka on miulle ja Roopelle jo vanha tuttu keväältä. Konksi on sen verran iso, että pystyn sillä ratsastaa, joten itse hyödyn suuresti tästä vaihdoksesta, vaikkei Poninkaan tietenkään pakko olisi lähteä.. Boss muuttaa omistajansa kotipihaan ja sille on ETSINNÄSSÄ KAVERI, joten ihmiset, jotka tiedätte myytäviä hevosia tai poneja tältä alueelta, niin ottakaa yhteyttä. Muuttopäiväksi on alustavasti päätetty tämän kuun viimeinen viikonloppu, jos aikatauluissa pysytään.

Konks on siis noin 120 senttinen risteytysponiruuna, jonka kanssa Roope tarhaili melkei puolivuotta tuossa keväällä. Hiukka pomomainen hevoskaverin kanssa, mutta erittäin kiltti ja herttainen kaveri. Ikääkin löytyy jo, sillä herra on syntynyt 1995. Ilmeisesti ihan peruskoulutettu poni, jolla on suuri hyppykapasiteetti. Meillepäin tulee luultavasti samana päivänä, kun Boss lähtee.
Erikoispostauksesta sen verran, että voin yrittää sitä ajo-opetusvideota viritellä joku päivä kunhan saan taas taluttajat kokoon, siinä saattaa kuitenkin kestää. Lisäksi olen aloittanut Boss liikkeellää - videon josta tosin uupuu vielä jonkin verran materiaalia. Jotenka, viikonloppuna voisin kameralla kuvailla meidän peruspäivän kulun + nämä videot tulevat sitten ajallaan :---)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo poni joka on sitten tulossa :D
voisit tehdä siitä sitten erikoispostauksen, kun alat ratsastaa silllä, mutta asiaan.
En tiedä kannattaako tätä tässä ilmoittaa, mutta löysin kun vahingossa katsoin myytäviä poneja niin löytyi tälläiset.
link: http://www.hevostalli.net/markkinatnew/viewone.php?ctgr=14&ilmnro=837464

ajattelin vaan laittaa jos Bossin seuraksi joka kelpaisi... en tiedä yhtään kyllä, mutta laitoin ainakin :D
toivottavasti edes vähän apua.

emilia kirjoitti...

Konksin tulon jälkeen tosiaan blogi alkaa painottaa ratsastukseen reilummin :--)
ja tuota myytävää ehdottelen Bossin omistajalle, kiitos suuresti :) !

Salla kirjoitti...

Ostat sie Konksin vai otat vaa ylläpitoon ? :)

emilia kirjoitti...

en ainakaa viel osta, se tulee alkuunsa vaa tallipaikalle mut aika näyttäää :--D

Aino kirjoitti...

voii söpö toi kunks, oliko hää sillo siellä kallionpirtin tallilla? : o

emilia kirjoitti...

jooo olihan hää :--)