keskiviikko 30. marraskuuta 2011

We stand together

Kävin tänään Konksilla jälleen maastoilemassa, josko huomenna olisi sitten vapaapäivä. Tiet oli erittäin jäässä, joten pääasiassa vain käveltiin tällä kertaa. Poni ei olisi halunnut mitenkään lähteä tänään pihasta pois, ja lopulta löysimme itsemme paskakasasta uponneena ? Se oli kieltämättä vähän mielenkiintoista, mutta kunhan ongin meidät sieltä ylös, jatkettiin matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ihmeellistä. Loppumatka sujui sitten hyvin ilman ongelmia, vaikka olikin jo lähes pimeää takaisinpäin tullessa.
 Huomenna sitten mennään Roopen kanssa taas liinahommia, jossei juoksutuskohta ole paljoa jäässä. Viikonloppuna koitetaan sitten ohjasajaa, joulukuussahan on tarkoitus laittaa kärrit perään, tosin joudutaan ottamaan nyt hieman harjoituksista kiinni, sillä Ropsu on jäänyt nyt vain harjauslinjalle - oma aikani ei millään ole taas riittänyt.. Nyt kuitenkin aloitetaan kunnolla panostaa tähän touhuun.

Lisäksi tein meidän joulukalenterille oman sivun, sen näette tuolla ylhäällä. Aiheita miulla on jo runsaasti, oikein odotan että pääsen niitä kirjoittelemaan ! Toivon, että jaksatte niitä seurailla koko joulukuun ajan :--) !

mini-Ropsu !

Ei kommentteja: