maanantai 21. marraskuuta 2011

SNOW !

LUNTA päätti sitten sataa ! Satais vaan metrin lisää, että pääsis sillä reellä vihdoinviimein ajamaan.. Pikkuisen kuulumisia sitten taas vaihteeksi tänään, sain sentään aikaseks tehtyä molemmilla heboisilla jotain.
  > Eka otin Bossin tarhasta ja harjasin sen, valkoiset kohdat oli kivasti muuttunu keltaiseksi ja sellaseks ne sitten jäikin.. Häntä pitäis joku päivä selvittää ihan kunnolla, kivannäköinen rastaletti sekin..Kuitenkin, laitoin Ponille suitset päähän ja niihin Roopen ajo-ohjat kiinni ja ajelin sitä vähän takaa, melko tahmea kaveri oli.. Tiellä ja pihassa pääasiassa pyörittiin, kello oli kuitenkin jo kuusi ja kaikkialla oli pilkkopimeää. Otsalamppu oli kyllä matkassa, mutta pelkään pimeetä metsää niin paljon etten uskaltanu kovin pitkälle pihasta lähteä.. :--D
 > Sitten otin Roopen ja suorastaan järkytyin, kuinka iso se olikaan. Pitäis taas joku päivä se mitata, voin vannoa että pari senttiä on hujahtanut taas lisää, tai ainakin massaa on tullut. Sen harjailin ja näköjään meillä on taas ihana mahaongelma, mikälie taas laittanut masun sekaisin.. Riimujen kanssa mentiin harjoittelemaan maastakäsin- juttuja pihalle, tällä kertaa harjoiteltiin meidän suurta ongelmakohtaa, nimittäin peruutusta. Alkuun pounia ei kiinnostanut sitten yhtään ottaa askelia taaksepäin, takajalat löi lukkoa.. Pari ihan nättiä peruutusta sitten lopulta pienen keskustelun jälkeen saatiin, ja tyydyin niihin, huomenna sitten uudelleen. Jonain valoisana päivänä mennään taas sitten ohjasajamaan, ollaan huomattavasti jäljessä aikataulusta..

Lappeenrannasta löysin viikonloppuna sentään jotain heboisillekin, tai siis Roopelle oikeastaan ! _aivan_ ihanat vihreät fleecepintelit nimittäin. Roopella ei kylläkään vielä koskaan ole ollut pintelit jalassa mutta.. Oli niin mukavan väriset että oli pakko.. Lisäksi ostin juoksutusdeltan, tämän ostamista sentään olen jo pitkään harkinnut..

jälleen aiheeseen täysin liittymätön kuva..

2 kommenttia:

naggiw kirjoitti...

Tuohon ripuliasiaan... Rebbillä oli hännän alusesta puoli peppua ihan kavioihin asti ihan sonnassa.. -.- Noh, ehkä se siitä :) Sama oli tosin viimekin syksynä. Mullakin on ostoslistalla delta ;)

emilia kirjoitti...

nojooo meil oli kesällä aina välillä ja nyt syksyllä oli, sitten ku tuli pakkaset ni hävis, mut taas kun tuli lämpimät ni iha kuralla :( pitäs keksiii et mistä se johtuuu :S