keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Epätoivoa

Pahoitteluni jos tästä tekstistä tulee nyt hieman sekava, fiilikset katossa.

Torstin kotihoito alkoi siis tänään, 6x silmätippoja päivässä ponille, joka ei kestä yhtään paikallaan tai anna kunnolla koskea. Helppo juttu ! Aamulla sain ihan ok annettua, mutta nyt sitten ollut vähän hankalampaa kun Torsti tietää mistä on kyse. Silmä on onneksi jo välillä melkein kokonaan auki ja rähmiminen on vähentynyt, joten kaipa niitä tippoja sitten on mennyt oikeeseenkin paikkaan välillä..
Niskan putsaaminen ei aamulla eka yrityksellä onnistunut sitten yhtään. Tajuttiin onneksi laittaa betadine pumppupulloon ja suihkuttaa haavaan, joten kosketusta ei tullut. Helpotti huomattavasti. Illalla sain vähän apuja (<3kiitos) ja betadinea saatiin kunnolla laitettua + lisäksi jotai kuivattavaa sprayta minkä nimeä en nyt muista.

Torsti oli yön ja aamun karsinassa ja aamun aikana väsäsin sille puuaitaan "sairastarhan" eli siis pienen tarhan. Poni oli ihan tyytyväinen tämän kanssa ja kävi jopa syömään. Töistä kotiin ajellessani kuuden pintaan illalla sitten Torsti juoksikin tiellä vastaan. Riimujahan ei ollut päässä kun niitä ei saa pitää eikä naruakaan sattunut löytymään, meiksit ei vastaa puhelimeen ja oon keskellä mettää. Noo, siinä sitten kymmenisen minuuttia jahtaan ponia ennekuin saan kiinni ja hupparin hihojen avulla taluttelin kotiin. Oli oikein antoisaa. Nyt ollaan taas karsinalevossa kun en uskalla laitumellekkaan ötököiden takia ihan vielä viedä. Jes.

Isot pojat on ihmeissään kun Torsti puuttuu, Roope kovasti sen perään huutelee. Käytiin tänään myrkyttämässä raasut kn ötököitä on ihan sikana, jospa huomenna sitten kunnolla putsaisin molemmat ja jospa Torstikin olisi jo valmis laitumelle menoon. Katsellaan..

Ja kuten osa lukijoista huomasi, postauksista hävisi aamun aikana kuvat. Säädin vähän photobucketin kanssa, joten tadaaa, kaikki hävisi ! Nooh, nyt olen sitten parhaani mukaan niitä lataillut takaisin, vanhemmista vielä puuttuu.. Nyt niitä saa kuitenkin klikkaamalla suuremmaksi, wuhuu !

[+ mittasin Torstin ja säkäkorkeutta löytyi 79 senttiä ja selän pituus 75 senttiä. Eikun loimiostoksille koiratarvikeliikkeeseen..]

Kuvia ei nyt ole, huomenna sitten josko olisi enempi kuvausintoa.

Ei kommentteja: