perjantai 1. kesäkuuta 2012

Haaste !

Hepat on olleet nyt jo lähes koko päivän laiduntamassa, eikä mahat ole sanoneet mitään. Hyvä niin, ollaan siis aikatauluissa :). Pari päivää ponien vaihtoon, hui kauheaaaa.
 Huomenna kevätjuhla ja yhdet ylioppilasjuhlat ja sen jälkeen hieman viihteelle, joten palaillaan sunnuntaina!

Asiaan. Sain haasteen täältä ja vaikka olenkin tehnyt saman haasteen aiemmin, vastailen uusiin kysymyksiin :). En haasta ketään uudelleen, enkä jaksa kerrata sääntöjä, pahoitteluni !

1. Poni vai hevonen ?
 - Iso poni tai pieni hevonen mieluiten. En kuitenkaan osaa tästä valita, pidän sekä poneista että hevosista, ja molemmissa on sekä hyvät, että huonot puolensa :).

2. Ex-ravuri, suokki vai lv?
 - Miulla ei oo mitään entisiä ravureita vastaan. Olen sellaisten kanssa touhunnut ja ihan kelpo hevosia ovat kun jaksaa vaan panostaa ja käyttää aikaa. Suomenhevosesta ja lämminverisestä valitsen suokin ihan omien mieltymysten perusteella, vaikkei lämppärissäkään mitään vikaa olisi :)!

3. Kesä vai talvi ?
 - TALVI. Kesällä on liian kuuma ja ötököitä ja käärmeitä ja hyihyi.

4. Millaisesta hevosesta pidät ?
 - Sellaisesta, jossa on haastetta. Varsat on kivoja, niistä tulee juuri sellaisia kuin itse teet, luottamus rakentuu paremmin ja kunnioitus on ansaittua. Haastetta pitää olla, mutta järki päässä. Luonteeltaan eteenpäinpyrkivä mutta sellainen halittava :)

5. Millainen ratsastaja olet ?
 - En luovuta helpolla ja teen töitä niin paljon että tavoite saavutetaan, vaikka siihen menisi vuosi. Yritän myöskin ratsastaa hevosen ehdoilla ja huomioida sen tason ja kunnon, olla vaatimatta liikaa. Vihaan myös kaikenmaailman apuohjahärpäkkeitä, sillä haluan saada hevosen kulkemaan oikein ihan ratsastuksella :).

6. Mistä kaupasta olet ostanut suurimman osan ratsastusvaatteistasi?
 - Öööö tää on vaikee. Ei oo hirveesti tullu keräiltyä nyt ratsastuskamoja kun en oo ollu niin kovin ahkera ratsastaja, mutta joskus tullu tilailtua horselta, hööksiltä ja börjesiltä.

7. Oletko ollut leireillä?
 - Joskus vuosia sitten kyllä. Pikkutyttönä yleisleirillä, vähän isompana maastopainotteisella leirillä ja nelisen vuotta sitten issikkaleirillä. Viimeisin oli ehdottomasti paras !

8. Oletko kilpaillut?
 - Pikkukisoja kyllä. Tämäkin oikeastaan hevosten takia, kun on pitänyt saada niille kokemusta alle, ehkä sitten Roopen kanssa päädytään joskus mätsärikehästä ulos ja kunnon radoille ;)

9. Tykkäätkö ratsastaa maastossa yksin vai porukassa?
 - Välillä seura on ihan hauskaa, mutta pääasiassa yksin. On enemmän aikaa ajatella ja ei tarvitse keksiä juteltavaa.

10. Oletko käynyt ulkomailla, missä ?
 - Rodoksella moniamonia kertoja kun se on äitin lempparipaikka, pikkusena vissiin Kyproksella? Virossa on joskus käyty laivalla, Ruotsiin on menty Lapista rajan yli sekä vuosi sitten olin viikon Irlannissa sisäoppilaitoksessa.

11. Lempiblogisi?
 - TÄMÄ :)

Ei kommentteja: