keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Hevosenmetsästystä


Hohhoi, kiirusta pitää edelleen, onneksi tässä on pari päivää > lähtö riparille ja sen jälkeen pitäisi vähän helpottaa sitten.

Roopen juoksutin eilen liinassa, meni ihan perushyvin :) Vähän oli keskustelua ympyrälle lähtemisen kanssa mutta hidastus-kovennus toimi paremmin kuin hyvin ! Vaava alkaa oikeasti oppimaan jo ääniavuista :)
Humukin oli tarkoitus juoksuttaa mutta empä saanut kiinni...

Tänään sitten Vänen kanssa päätettiin vihdoin ja viimein jahdata apina-Humu kiinni ja kyllähän siinä tunti vierähtikin. Oli työn ja tuskan takana mutta saatiimpahan kiinni... Jospa se siitä pikkuhiljaa viisastuisi taas.





kuvat (c) Reetta !
 80lukijan varustepostaushommelia olen aloitellut, se tulee julkisuuteen kylläkin vasta sen ripariviikon jälkeen joten malttakaaaa :)!

6 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

hevoskuiskaaja-väne sai kiinni !! et sit maininnu nii kiva kiitti.

emilia kirjoitti...

sori iha vahingos unohtu ;DD [aattelin ottaaa itelleni kaiken kunnian;)]

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan bannerin oot vaihtanu :)

emilia kirjoitti...

kiiiitosta:)

naggiw kirjoitti...

Kysymys/postausidea: Millaisena ajatuksena pidät näin yleisesti tilannettasi: ensimmäiseksi omaksi hevoseksi nuori hevonen. Nyt kun olet sitä kokenut ja kokeillut niin suositteletko vai "toppuutatko" ennemminkin? Entäs miten tuo ensimmäinen oma ja ori vielä? Samalla tavalla, suosittelisitko vai enemmänkin kieltäisit. Tietysti se riippuu ihmisten kokemuksesta ja näin, mutta näin yleisesti kun yleiskielto on että ei nuoria kokemattomille.

emilia kirjoitti...

toi oli kyllä hyvä idea, voisin joku päivä tollaisen naputella, miulla on nimittäin vahvat mielipiteet asiasta:DD