tiistai 5. kesäkuuta 2012

Orijengi koossa !

Roope ja Torsti oli viime yön vielä tarhassa yötä, ihan hyvä niin. Tänään nimittäin kuudelta töistä lähdettyäni sain jahdata laitumelta karannutta Torstia puolisen tuntia. Se oli ilmeisesti madellut aitojen ali ja oli viereisellä heinäpellolla syömässä, eikä meinannut sitten millään antaa kiinni ! Lopulta saatiin se sitten pujahtamaan itekseen takaisin lankojen ali..

Humu tuli heti kun Torsti oli palautettu oikeeseen paikkaan. Ilman ongelmia tämäkään ei tapahtunut, ei nimittäin tajuttu ottaa Roopea ja Torstia kiinni, joten Roopehan iski hampaansa Humuun heti kun portti aukesi. Humu kävi sitten heittämässä pienen kiekan naru vielä pätsissä kiinni, mutta saatiin yllättävän pienellä vaivalla se sitten irti eikä vahinkoa tullut.
  Roope oli ihan sekaisin _samankokoisesta_ kaverista, eihän se hevosen kanssa vuoteen olekaan ollut. Pelleillä piti ja pomppia ja hyppiä ja juosta, sen verran että Humulla meinasi palaa pinna. Roope myös suojeli Torstia aika kovasti, eikä päästänyt Humua sen luo. Parin tunnin päästä homma oli kuitenkin jo rauhottunut ja kaikki kolme söivät yhessä läjässä pellolla ja tutkivat paikkoja Humun kanssa :).
  Ensivaikutelmaltaan Humu vaikuttaa tosi kivalta tyypiltä, tuli heti riehumasta päästyään haistelemaan ja antoi ihan hyvin laittaa ötökkämyrkkyä. Ja Humulla on myös aaaaivan upea ravi !

Tunti sitten olin vielä vetämässä uusia näkyvämpiä alalankoja laitumelle entisen rautalangan tilalle.. Onnea miulle, joudun nimittäin yöllä ajelemaan pari kertaa katsomaan että pojjaat pärjäävät, jäävät nimittäin yöksi laitsalle.

   








Pahoittelen että kuvat ovat vastavaloon, otan huomenna aamulla parempia kuvia ! Lotan blogiin pitäisi jossain vaiheessa ilmestyä videota apinoiden riehumisesta, joten tarkkailkaa sitä :) Ylläolevat kuvat löytyy suurempana täältä !

Ei kommentteja: