torstai 14. kesäkuuta 2012

Huoh.

Jos eilinen ei mennyt ihan putkeen niin ei mene kyllä tänään senkään vertaa. Aamulla heti nukuin VAIN 3 tuntia pommiin ja Torsti joutui oottamaan sisällä, en saanut sille aamulla tippoja silmään ja niskan suihkutuskin oli siinä ja siinä. Päätin hankkiutua tuosta riiviöstä hetkeksi eroon ja vein sen laitumelle. Helppo juttu ilman riimuja, poni vei 6-0 viimeset sata metriä ja meikä roikku kaulanarussa. Hauskaa oli.

Illalla _tarkoitus_ oli tuoda Torsti yöksi talliin että saadaan hoidot kunnolla tehtyä. Sain sen ihan hyvin kiinni (kaulanaruun) ja päästii 100metriä laitumelta ennenku poni päätti ettei lähe mihinkään. Vähän aikaan siinä tapeltiin ja sitten mokasin, kaulanaru luiskahti pään yli ja poni lähtee täyttä laukkaa laitumelle ja portista ali. Eikun kotonta hakemaan riimua ja uus yritys, kiinniotto oli astetta hankalempaa ja riimut mahto tuntuu hyvältä siinä haavassa, mutta minkäs teet. Koko matka kotiin piti pelleillä, joko keulia, jumittaa tai laukata ihan täysiä.

Aloitin sitten silmätipoista, poni meni pitkälleen ja keuli ja teki kaikkensa ettei saisi niitä, nurkkaan ahistamalla sitten sain ehkä yhden osumaan silmäänkin. Onneksi silmä on ihan kunnossa, ei rähmi ja on auki, eli siis en varmana laita yhtäkään tippaa mihinkään. Niskan pesussa sitten neuvoteltiin taas pidempään ja sain justjust suihkutettua molemmat aineet. Ajattelin että kipulääkkeen anto pellavan seassa olisi päivän helpoin juttu, vaan ahmattiponipa ei suostukaan syömään. Siinä sitten tungen kaikenmaailman mössöt kaurasta murustettuun leipään ja hunajaan että saisin sen alas ja sain kuin sainkin. Wuhuu. Erävoitto tänä iltana, katsotaan huomenna sitten uudestaan.

Ei oo kuvia, ehkä huomenna :(

Ei kommentteja: