perjantai 3. elokuuta 2012

Ponikavereita


Eilen seuraamme saapui viikoksi kaksi ponipoikaa lisää, Jepu ja Suklaa. Eipä niitä hirveesti hetkellinen muutto stressannut, kunhan ruokaa löytyi. Tänään sitten roudattiin Torsti tutustumaan uusiin kavereihin, ja sehän tykkäsi ! Taisi olla innoissaan samankokoisista kavereista ja kesti aidassakin melkein tunnin ennenkuin karkasi ! Laitettiin puuaitaan siis toinen alalanka Torstia varten, mutta jätettiin pieni pätkä laittamatta. Eikös se sitten sieltä puikahda ali.. Murrr.

  Jokatapauksessa, ponit tuli hyvin toimeen ja käytettiin ne kolmestaan jo uimassakin ! Hurjat. Kaikki kolme talsivat nätisti järveen ja kävivät pikkulenkin uimassa. Jepu on virtahepo, Torsti ui ihan hyvin ja noh, Suklaalla oli vähän pinnallakestämisongelmia.


Jepu, mini-Torsti ja Suklu



truu orhi 1

truu orhi 2




Suklaa halus esittää kuollutta ettei sen tarvi juosta nuorempien perässä..








Torsti uimassa ekaa kertaa !

Toto ja Jepu

Isot pojat jäi laitsalle ilman Torstia, Roope on kyllä vähän ihmeissään. Ötököitä siellä on päivisin hirveästi ja öisin vähän pimeään, mutta eipä tuo näytä niitä haittaavan. Kuukausi vielä lomailuaikaa ja sitten palataan heppakoulun pariin ! Hui, eihän tässä oo enää pitkä aika Roopen selkäännousuun.





Tulipa kuvapainotteinen postaus ! Noh, kerrankin niitä kuvia on :) Jospa huomenna sitten jotain mielenkiintoista jälleen, vika työpäivä ainankin allekirjoittaneelle !

3 kommenttia:

Jessi kirjoitti...

Apua, i-h-a-n-i-a poneja :-D Hauskaa miten pieni Torsti on jopa "isoihin" shettiksiin verrattuna!

Reetta kirjoitti...

JEE söpöi ponei ja kivoi kuvii kuka lie ottanu. Söpöt hepatki. Ollaa söpöjä. Kaikki söpöjä.Sieki. Tui.

emilia kirjoitti...

Torsti oli kyllä aika mini noihinkin verrattuna, jotenki ootin että se näyttäis isommalta :D

ja föpöjäföpöjä on !