lauantai 26. tammikuuta 2013

Ajoa ja vuolua

Tänään oli taas (ainakin Roopen mielestä) se kuukauden ärsyttävin päivä, vuolu. Viime kerrallahan Roopen oli ihan pakko hieman testailla rajojaan ja kengittäjän hermoja, joten pelattiin tänään varman päälle...

... käytiin siis hikilenkillä ennen tositoimia ! Ajelulle mentiin, oriponi oli sopivan virkeä ja innokas. Ravattiin oikeastaan koko matka minkä pystyy, eli varmaan sellaiset nelisen kilometriä. Eipä se kyllä Roopea hyydyttänyt, mutta rauhoitti ainakin !

Kengittäjä sitten otti Roopen ensin ja kehui töppösiä! Olivat pysyneet ensimmäistä kertaa muodossaan, kasvaneet sopivasti ja jalatkin oli suorassa. Ennenhän Roopen vasen etujalka veti aina ulospäin ja takakavioista muotoutui helposti lapiot, mutta kengittäjän vaihtaminen auttoi ;). Roope oli tänään kuitenkin oikein mallikkaasti koko toimituksen ajan !


Torsti on yleensä helppo vuoltava, ja niin myös tänään :) Vähän toki tuottaa kengittäjälle tuskaa päästä vuolemaan ponin kavioita sinne lattiatasolle mutta.. :D Torstinkin kaviot oli nyt jo paljon paremmat, kuin mitä yleensä ja pikkuhiljaa etujalatkin alkavat olla enemmän suorassa kuin vinossa!

Pahoitteluni, ei _vieläkään_ uusia kuvia.. Ensi viikonloppuna raahaan jonkun vaikka korvasta tänne ottamaan niitä kuvia !!!

4 kommenttia:

janette kirjoitti...

kuka teil käy kengittämässä :) ?

emilia kirjoitti...

yks Laura, ruokolahella assuu:)

Milla kirjoitti...

Voi miten ihana kuva! :D

emilia kirjoitti...

kiitosta:)!