sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Höpinää, aikatauluja ja lupailua

Pää täynnä ajatuksia, tehdäämpä tyhjennyspostaus!

Roopen mahaongelmat jatkuvat, vähäisempänä kuin hapotetun heinän kanssa, mutta kuitenkin.. Eilen kengittäjän kanssa mietittiin uusia syitä, ja hän tuli maininneeksi kauran. Hänen varsansa maha ei kestänyt kauraa yhtään, ja päätinkin kokeilla kauran pois jättämistä. Näin tarkemmin ajateltuna, Roopen maha oli kesän ihan kunnossa, kun se ei syönyt kauraa. Olen muutenkin miettinyt kauran pois jättämistä, koska mitään pakollista tarvetta sen syötölle ei kuitenkaan ole. Testaillaan !


Noniin, seuraavaan aiheeseen. Laatuarvostelupäivä lähestyy, eikä me olla hypätty vielä kertaakaan. Hups. Siispä ensi viikonloppuna pakataan Roope autoon ja lähdetään kentälle tositoimiin ! Sen jälkeen tavoitteena on käydä kahdesti kuukaudessa, tai jos epätoivoiselta näyttää niin useammin. Harjoitusta nimittäin kaivataan, ja paljon ! Olen myös vähän miettinyt tämän vuoden kisasuunnitelmia, mutta niistä lisää sitten joskus toiste ;)


Muutamia varustehankintoja pitäisi suunnitella, heti kun saisi rahaa.. :D ! Ei nimittäin meidän suuripäävarsalle enää pienet fullin nahkariimut mahdu kiinni ja Torsti kaipaisi ihan omat nahkariimut ! Torsti haluaisi myös suojat ajohommiin vinoihin etujalkoihinsa sekä kunnon edustussuitset mätsäreitä miettien :)!

Sitten vähän lupauksia ! Huomenna JOS on nätti ilma, passitan äitin Torstin kärryille ja otan niitä uusia kuvia ite. Alkaa ärsyttää tämä ainainen vanhojen kuvien julkaisu :(. Ensi viikonloppuna myöskin jos lähdetään kentälle, on kuvaaja matkassa !



Olen hetken aikaa jo tehnyt vihkoon viikon liikutussuunitelmia, joten ehkä laajennan ne myös tänne blogin puolelle ! On nimittäin tullut liikutettua hevoset ajallaan ja hyvä niin.
Ensi viikon liikutussuunnitelma näyttää tältä :
MA- Torsti kevyt ajo
TI - Roope liinassa
KE - Torsti ravipainotteinen ajo
TO - VAPAA
PE - Roope ajo
LA - Roope kentällä liinassa/ irtohypytys / irtojuoksutus tjtn
SU - Torsti kevyt ajo


Tämän postauksen kuvat siis viime kevään irtohypytyksistä, joka on Roopen ensimmäinen ja ainoa kunnon hyppykerta! Kuvat Sanna Tuokko !

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Mei Topiaksellekkaa ei mee enää fullit riimut.. :D vaavi joutuu käyttää x-fullei :(

emilia kirjoitti...

En tajuu ku Roope on kuiteki nii pieni ja ei sil oo ees iso pää, mutku leuka.. :DDDD