tiistai 22. tammikuuta 2013

kuulumisia ja hehkutusta!!

Viikonlopusta taas selvitty kotio, hepat oli ollu kiltisti ja iskä oli syöttäny ilmeisesti oikeet ruuat kummallekkin :) Oli kuitenkin ihan mukava palata taas tähän omaan perusrutiiniin ja hevostenhoitoon!

Viikonlopun molemmat siis kököttivät tarhassa lomaillen ja Roope pääsi maanantaina työnmakuun. Tarkoitus oli ajaa, mutta päätin sitten kuitenkin ratsastaa.. Umpihankeen tallatulla polulla mentiin taas, hidastaa sopivasti Roopen menoa ;) Mutta paremmin ei olisi ratsastus voinut mennä ! Alkuun oli taas vähän jumittelua, mutta kun siitä päästiin niin homma alkoi luistaa. Uskaltauduttiin jopa ravaamaan ekaa kertaa!! Olin varautunut edes jonkinlaiseen singahteluun, vaan mitä vielä.. Roope ravasi kuin olisi ollut ratsuna pidempääkin. Ja oli muuten erittäin ihana ravi istua :). Nyt sitten jatketaan ravailuharjoituksia pikkuhiljaa.


Huomenna on Torstin vuoro päästä kärryttelemään ja jos ehdin niin taluttelen Roopen vielä perään. Helpottavaa, kun on valosaa jo melkein puoli viiteen!

Olen löytänyt tässä viime aikoina uuden jännä jutun, nimittäin facebookin heppakirpparit!! Sieltä on mukaan tarttunut jo vaikka mitä pientä kivaa superhalvalla ja olen myöskin päässyt eroon turhista jutuista. Haluaisitteko joku päivä postausta uusista tavaroista :)?


ps. pikkuhiljaa kai pitäisi alkaa harjoitella laatuarvosteluihin ? Onko kukaan muu viemässä sinne suokkiaan tänä vuonna !?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

esittele ostokses c: !

Stinuli kirjoitti...

uudet kamppeet kuvineen vaan tänne esittelyyn (:

Viivi kirjoitti...

Myö viedään meijän Kaspar karsintoihin Harjuun ellei mitään maailmanloppuun viittaavaa tapahdu tässä välillä... Herra K on kyllä niin reppana, että ei se siellä isojen poikien ja tyttöjen seassa pärjää, mutta saadaan ainakin kokemusta :)

emilia kirjoitti...

Eli ostokset joku pv näkyviin :)!

Viivi, samalla periaatteella lähdetään Roopen kanssa, pakkohan se on käydä testaamassa josko siitä vaikka olisi johonkin :)