sunnuntai 13. tammikuuta 2013

pulkka-Torsti ja apina-Ropsu


Torsti pääsi tänään vetämään pitkästä aikaa pulkkaa ! Kerran aiemmin Torsti on siis ollut pulkkahommissa ja tykkäsi siitä erittäin paljon. Torsti oli harvinaisen vireä harjauksessa ja ihan pisti miettimään minkä virtapiikin se oli mahtanut saada.
Pulkkajutuissa sitten oltiin oikein sievästi, kyydissä istui pääasiassa Oona 2vee, mutta myös Oonan isi ja mie oltiin vähän kyydissä ;D Hauskaa oli ! Oona myös vähän ratsasti Torstilla.


meillä ei ole sopivaa kypärää ja Oonasta pidetään koko ajan kiinni joten ei pääse tippumaan, älkää huoliko :)
Roopen kanssa _tarkoitus_ oli vetää kärryjä rauhallisesti käynnissä, koska perjantaina kuitenkin liinahommissa varsa tuli hieman hikeen. Vaan kuinka kävikään... Alkumatkasta Roope sai vauhtia naapuristamme, joka oli kolaamassa lumia > askel kiihtyi hieman jo. Käännöksen jälkeen tulikin vastaan lenkkeilijöitä, jotka olivat tällä kertaa niin järkyttävänpelottavia, että loppumatka meni ihan pelleilemällä. Askellajina oli kipityskäynti, jonka vauhti on varmaan sama kuin meidän hölkkäravissa. Välillä pysähdyttiin nätisti odottamaan ja sitten taas mentiin.. Nähtävästi nämä pakkaset myös tekevät tätä ylivilkkautta, koska viime pakkasilla oli ihan sama juttu ! Kotipihassa olikin taas hikinen varsu, ja koko matkahan mentiin käyntiä ?! Mutta ei onnistumisia ilman epäonnistumisia, joten ensi kerralla sitten paremmin :)

Kuvat tällä kertaa Torstista pääasiassa, toivottavasti kelpaa :) !




ps. menetin hermot bannerin kanssa joten katsotaan millon ulkoasu sitten loppupeleissä vaihtuukaan.. :D

2 kommenttia:

irene kirjoitti...

Tahtoisitko, että mä teen sulle bannerin ? :)

kivisydan.blogspot.fi <- oman blogini bannerissa esimerkkiä kuvanmuokkaustaidoistani. Jos tykkäät niin pistä ihmeessä sähköpostiin irenenylander@gmail.com toivees niin koitan toteuttaa. :)

emilia kirjoitti...

Kyllä ehdottomasti!! Laitan huomenissa säpoa :)!