perjantai 11. tammikuuta 2013

Kuulumisia ja haasteita !

Tätä postausta on nyt tehty jo vissiin kolme päivää, eka tallentaminen ei onnistunut, sitten kuvat ei totellu ja nyt taustat vielä heitti ihan oudoksi. Koittakaa nyt kestää, huomenna sitten kunnon postaus....

Viime päivien kuulumiset, kuvia ei kylläkään ole mutta koittakaa kestää.

Maanantaina ajoin Torstilla. Se oli oikein kiva ja pirteä :) Mentiin sellainen perus 1,5 kilometrin lenkki, pääosin käyntiä, vähän ravia ja pätkä laukkaa. Tällä liikunnalla Torsti menee nyt kahdesti viikossa ja pari kertaa viikossa taluttelujuttuja. Kunnon kasvatusta ;)

Keskiviikkona aamutallissa odotti niinkin ihana yllätys kuin yltäpäältä paskassa oleva Ropsu. Pieni vilkaisu karsinaan selittikin tämän, seinät ja purut oli kaikki täynnä lehmänkasoja. Tiedä sitten mistä maha oli taas mennyt sekaisin, mutta vahvasti epäilen pellavaa, jota Roope oli hyvin vähän saanut edellisenä iltana. Niinpä illalla lähdettiin hankijumppaan ohjasajaen. Tämä toimii aina hyvin, jos Roopen herkkä masu on sekaisin. Niin myös tällä kertaa! 
 
Koska Roope toimi äärimmäisen hyvin, ajattelin vielä ratsastaa. Selkään vaan taas maasta, riimut irti ja menoksi! Voin kertoa, että vähän hirvitti, täähän oli kuitenkin eka kerta ilman talutusta. Vaan Roope oli oikein hienosti, käveltiin parisataa metriä lumihangessa ja käännyttiin ja palattiin kotiin. Ylpeämpi ei olisi vauvasta voinut olla !! :)

Eilen sitten Torsti kuskaili muutamaa lasta hieman kärryillä ja oli jälleen erittäin esimerkillinen ja kiva. Lapset olivat sen ikäisiä, että pystyivät pienellä avustuksella ohjaamaan itse ja Torsti tykkäsi :)

Tänään Roope kävi juoksemassa pellolla liinassa ! Mikään ei saa 3vee orhia innostuneemmaksi kuin umpihanki ja lupa juosta kovaa :) Oli sen jälkeen kyllä väsynyttä ja jopa hikistä ponia, viikonloppu otetaankin sitten ihan rennosti.



Nooo, jotta postaus vielä vähän pitenisi, ajattelin tunkea tähän vielä pari haastetta. Molemmat on vähän samantyylisiä, joten yhdistän ne nyt tähän.En haasta kestään enkä jaksa selittää sääntöjä tarkemmin :DD Laiskaa. Kiitos Salla ja Jenni !
-Toisessa piti kertoa itsestään 8 asiaa ja toisessa 11, joten jos kerron sitten sen 11..
 1. Täytän tänä vuonna 18!! Pelottaa. Huij.
 2. Koitan epätoivosesti keksiä kesätyöpaikkaa mutten edisty tässä.
 3. Oon koukussa facebookkiin ja blogiin, muilla nettisivuilla tulee seikkailtua epäaktiivisemmin.
 4. Tällä hetkellä molemmat hevoset toimii paremmin kuin ikinä ! Tuntuu kivalta huomata, että koko syksyn ja talven raataminen ajo- ja ratsuopetusten kanssa tuottaa näinkin hyvää tulosta :)
 5. Meillä on kohta wanhojen tanssit ja sekin hirvittää. Onneksi kaikki on jo suht. hyvällä mallillaan !
 6. Kävin myös tänää opon kanssa selittämässä ammatinvalintajuttuja ja ne vaan pyörii liikaa päässä. En siis yhtään tiedä mitä meinaan lukion jälkeen XD Sain sentään selville mitä meinaan kirjoittaa ja kurssivalintajuttuja.
 7. Haluaisin tehdä töitä koulun ohella, jotta saisin itse kustannettua hevosten asumisen kotona. Tällä hetkellä siihen ei todellakaan vaan ole aikaa ja joudun tyytymään kohtalooni.
8. Aion ottaa tatuoinnin heti kun täytän 18 :) Käteen jonkun tekstin, mutten vielä ihan tiedä, millaisen haluan.
9. Tykkään blogittaa oikeastaan siksi, että kaikki kommentit mitä saan, on erittäin positiivisa ja piristäviä ! Vaikken ihan hirveästi aina panostakaan näihin postauksiin, niin silti lukijoita on jo hirmuisesti :)
10. Toivon, että Roope näyttää enemmän kapasiteettia koulu- kuin estepuolelle, koska en ole itse yhtään esteratsastaja :D Koulu on vaan niin paljon kivempaa.
11. Oon ollu varmaan kutosluokasta supersuuri My Chemical Romance- fani ja samalla linjalla ollaan edelleen! Kerran oon livenä nähnyt ja oli huikee keikka. Jos uusi mahdollisuus tulee niin sinne täytyy päästä!

ja 11 kysymystä Jenniltä!
1.Mikä on suloisin muistosi vuoden 2012 ajalta? 
- Se jääköön salaisuudeksi :) 
2. Mikä on syypää siun hymyyn? 
- Omat hepat, onnistuminen, tärkeät ihmiset, nauru, hyvät päivät, puput, kauneus, vanhat valokuvat. 
3. Minne maahan voisit muuttaa vuodeksi? 
- En minnekkään :D Suomea en vaihda! 
4. Miten voisit haastaa itsesi?
- Voisin käydä ehkä lenkillä enemmän kuin kerran kuussa... :D 
 5. Mikä on bravuuri ruokasi?
- Ei sellasta oo XDD Oon tosi huono ruuanlaittaja 
 6. Kenet haluaisit tavata?
- Öäöä Gerard Wayn !!!! 
 7. Paras biisi ikinä?!?!
 TÄÄÄÄÄ !!
 8. Mitä odotat eniten vuodelta 2013? 
- Yllätyksiä ja hauskuutta ja onnellisuutta. 
9. Mitä et haluaisi tehdä julkisella paikalla?
- Oksentaa :DDDDDD 
 10. Mikä on salainen paheesi?
- Öööö. Mango-appelsiini jogurtti! Sairaan hyvää:D 
 11. Miksi pidät blogia?
- Pystyn helposti kärryillä hevosten edistymisestä ja joskus näitä on sitten kiva lukea. Toivottavasti myös lukijat saavat viihdykettä näistä teksteistä. 


Plussat sille joka jaksoi lukea :D ! Huomenissa sitten toivottavasti jotain uusia kuvia :)

2 kommenttia:

naggiw kirjoitti...

Mii mii mii! Lähen sun kaa MCR:n keikalle jos sellanen joskus tulee! Viimeks en päässy :(

emilia kirjoitti...

JOOOOO! :D