keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ropsu sitä, Ropsu tätä

Pahoittelen, että postauksen kuvat ovat hieman heilahtaneita ja huonoja, mutta ainoita tämän talven kunnon liikekuvia Roopesta :(


Tänään kokosin jaksamiseni ja lähdin hakemaan yli-innokasta Roopea tarhasta. Ajo-varusteiden laittaminen ei innostanut, joten heitin satulan selkään ja suitset päähän. Käytiin ensin vähän talutteluhommia läpi. Virtaahan oli, joten alkuun jouduttiin hieman keskustelemaan, mutta loppua kohden meni jo ihan hyvin :) Kyllä tästä vielä kevääksi ollaan hyviä !

Sitten nousin _ekaa kertaa_ yksikseni selkään ! Roope tapitti paikallaan kuin kokenutkin heponen, antoi tiukata vyön selästä ja lähti kiltisti liikkeelle. Matkana oli ehkä 500 metriä ja koko matkan Roope tallusti ERITTÄIN hyvin ! Muutama ihmettelystoppi tuli matkalle, mutta annettakoon se vielä anteeksi. Parkkeeraus takaisin varustepaikalle ja varusteet pois niskasta ja paljon taputusta hepalle ! Että voi olla taas ylpeä :)!!


Pikkuhiljaa pitäisi kai tehdä niitä ruunauspäätöksiä (oikeastaan kai orina pitopäätöksiä?), harjoitella laatuarvosteluun (joka vaan lähestyy..) ja ottaa itseään ihan oikeasti niskasta kiinni tämän harjoittelun kanssa.. Ehkä sitten kun päivä pidentyy vielä pikkuisen :)


harmittaa niin paljon tuo puu tuossa edessä, on nimittäin melkonen ravi tässä kuvassa :O!
kuin myös tässä !

5 kommenttia:

Stinuli kirjoitti...

GP tason kouluheppa! siin ropsulle tulevaisuus! xDD

ps. ja orin pijetää ;)

Tanja kirjoitti...

Komiast liikkuu!

emilia kirjoitti...

Lotta, joopajoo:DD
ps. ehkä taian taipuu siihe oreutee :(

Tanjalle kiitoksia:)

Lotta kirjoitti...

Mihin viet roopen laatuarvosteluun? :)

emilia kirjoitti...

Harjuun varmaankin, on lähimpänä meitä ja kokeilemaan vaan sinne lähdetään :)