tiistai 24. huhtikuuta 2012

Edistystä ajo-opetuksessa

Roope koki tänään paljon järkytyksiä ! Ensimmäinen kummastelun aihe oli sekki, jonka nappasin ensimmäistä kertaa kiinni. Vaikka se olikin löysimmällä mahdollisimmalla, oli järkytys suuri kun ei saanutkaan päätä enään alas. Tähän piti vähän reagoida viskelemällä päätä yläilmoihin ja nykimällä sitä jatkuvasti alas. Lopuksi tuntui tulevan pieni hyväksyminen, joten eiköhän tästäkin selvitä :). Ohjasajossa otimme suuuuren edistysaskeleen, ajoin nimittäin ensimmäistä kertaa yksin kunnolla takaa ! Roope kulki sievästi eteenpäin, vaikkakin vähän kiemurtelemalla, mutta kulki silti. Meinasin jo siinä vaiheessa haljeta ylpeydestä.
Lopuksi iskin Toopelle vielä reen irtoaisat perään varustuspaikalla. Eikä reaktiotakaan. Roope seisoi paikallaan kuin olisi aina ollut aisojen kanssa. Liikuttelin molempia takaapäin ja sain ne pitämään pelottavaa ääntä hiekkaa vasten, eikä pikkupoikaa pelottanut yhtään. Tästä on erittäin hyvä jatkaa :) !

Konksilla kävin ratsastamassa taas pienen maastolenkin. Yritettiin päästä kakkostielle päin, mutta siellä oli routinut kivasti ja tie oli ihan sohjo. Käyntiä siis jouduttiin menemään lähes koko matka, jotenka käytiin vähän yleisellä tiellä hölkkäämässä :). Poni oli sopivan innoissaan ja kipitteli menemään :---)


                                                     harottaapa ponin takajalat ihmeellisesti :--D

3 kommenttia:

naggiw kirjoitti...

Oiii siitä se lähtee :)

Anonyymi kirjoitti...

XDD muokannu varmaa noi aisat toho -väpppee

emilia kirjoitti...

nakki - jep ! Toivon mukaan parin viikon päästä on jo kärryt :)
ja Väpä - luuletko et miu kuvanmuokkaustaidoil tehää noi uskottavat aisat ;DDDDD et luota Roopen sietokykyyn :(