sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Parin päivän juttuja

Aloitetaanpa vaikka perjantaista ! Olin lähdössä neljältä riparille, joten suunnittelin että ehdin koulun jälkeen käydä juoksuttamassa Roopen liinassa. Varsahan päätti tietenkin juuri sinä päivänä tehdä elämänsä vaikeaksi, matkaa kun meidän "kentälle" on se puolitoista kilometriä.. Hönksöttää piti kovasti ja vauhtia oli enemmän kuin laki sallii. Roope oli myös "kentällä" ensimmäistä kertaa, joten ihmeteltävää riitti ! Itse liinatyöskentely sitten sujui ihan mukavasti, ennenkuin varsu väsyi.. Sitten piti alkaa vähän testailla, että onkohan sitä nyt kuitenkaan pakko liikkua eteenpäin. Tästä kuitenkin päästiin yli ja lähdettiin kotiopäin - onneksi jo kovin väsyneinä ettei hillumista enään ollut..

Isi hoiti perjantain iltatallit, lauantain kokonaan ja tämän päivän aamutallit ja oli halunnut näköjään karsinatkin siivota.. :--D

Tänään kotiuduin ja lähdin heti liikuttelemaan hepoiset. Roopen ohjasajoin ERITTÄIN onnistuneesti, paremmin kuin koskaan ! Stoppeja tuli matkalla tasan kaksi, kiemurtelua ei ollut oikeastaan ollenkaan, sekkikään ei enään ärsyttänyt ja lapsi totteli hyvin :). Päätinpä siis laittaa kärryt perään ensimmäistä kertaa. Eipä tehnyt Roope mitään, ihmetteli vähän aikaa ja kävi sitten kerjäämään leipää. Raasu selvästi tiesi olevansa maailman paras ja leipänsä ansainnut ! Kolisuttelin siinä sitten kärryjä jonkun aikaa ja heiluttelin ja koitin kaiken minkä keksin, eikä Roope reagoinut mitenkään kummemmin. Huomenna sitten otetaan tästä kertaus ja tiistaiksi saan apukäsiä, joten edessä on peloittava liikkeellelähtö !

Ratsastin myös Konksin, joka oli kivasti käynyt piehtaroimassa itsensä aivan likaiseksi... Harjaamiseen meni varmaan puoli tuntia, ellei ylikin :--D. Käytiin katsastamassa pari reittiä, joihin nyt taas pääsee lumien sulettua. Poni oli vähän jäässä taas eikä oikein jaksanut muuta kuin käyntiä tipsuttaa, joten mentiin sitten käyntiä :).

Joku päivä voisin sitten kertoa meidän kesäsuunnitelmista ;---). Tänään myös varmistui että Roope lähtee helatorstaina näyttämään naamaansa mätsärissä jälleen ja pitää vielä kysäistä lähdetäänkö ensi sunnuntaina irtohypytyksiin. Kiirettä pitää siis ! [illalla laitan näkyviin sen erikoisjutun, joka piti jo perjantaina laittaa, mutten ehdinyt :--( malttia...]


                                                            maailman hienoin Roope :)

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Tuuttehan RuoRin mätsäreihin 9.6!!

emilia kirjoitti...

Eiköhän me tulla jos vaan kyydit saa järjestettyä :) !

Viivi kirjoitti...

Tuutte tuutte, ihan huippua :D

emilia kirjoitti...

Nojooo eiköhän myö tulla ;)