sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kotona taas

Reissusta palailtu viime yönä, aamulla olin nohevana hoitamassa aamutallia. Oli kyllä vähän outoa viikon tauon jälkeen, mutta kyllä sain hepoiset juuri ja juuri ulos :---D

Aamusta heti nappasin Roopen tarhasta ja harjailin sen oikein kunnolla. Sehän olikin melkein jo kesäkarvassa eikä talvikarvan rippeitä oikestaan edes irronnut :O ! Suitsetkin laitoin päähän ja lähdettiin tielle käppäilemään. Odotin hieman erilaista käytöstä, viikon tauon jälkeen Ropsu käveli nätisti vierellä eikä tehnyt mitää. Kilsan päässä oli kaadettu puita ja jäljellä oli hirveä sotku ja isot puupinot, ja niitähän Roopen piti sitten vähän pelätä. Muutamat pikkukeulimiset ja pakittelut piti ottaa ennekuin taas jatkui sama letkeä meno :)

Kävin myös Konksilla ratsastamassa, pikkuponissa sitten sitä virtaa olikin enemmän ja vähemmän. Ravailtiin ja laukkailtiin aika paljon ja poni tykkäsi :). Hikeen tuli ja oikein inhottaa laittaa vielä tähän aikaan vuodesta sadetakki ulos liikutuksen jälkeen :--/. Odottelen niitä auringonpaisteisia kevätsäitä, joilloin hevoset kuivuu itestään..

Evakuoin hevoset kakkostarhaan ja kävin tekemään kevätoperaatiota puuaitatarhalle.. Siellä on nimittäin lähes koko talven paskat, jotka pitäisi raahata pois. Lisäksi heinät oli taas levitetty viime viikon aikana ja nyt ne on ihan märkiä ja huonoja, joten myös ne pitää raahata muualle.. Saas nähdä kuinka monta viikkoa tämän operaation kanssa menee :--D

Ensi viikon aikana koitetaan saada Roopen kärryt haetuksi ! Joten, ajo-opetusta pitäisi saada taas etenemään, nytkun ohjasajokin on jäänyt ihan liian vähälle. Innokkaat apukädet voivat nyt tässä vaiheessa ilmottautua !
  Tein myös hieman tavarainventaarioita tässä yksi päivä, ostettavien puolelle nimittäin.. Mistähän saisin repäistyä parisensataa euroa, että saisin kaiken tarvittavan ostettua.. Hohhoi.
[+ meillä on uusi banneri, kiitos Reetalle !
 ++ Tiina&Veetu arpoo :) !]

                                                       ponipoikien uusi leikki :--D !

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sikahieno banneri!! kahtelinki ettet ois pystyny tekee noi hiaanoo ;D t. väpe

Tiina kirjoitti...

Ihana värimaailma tässä sun blogissa :) Ja toi banneri on kans tosi hieno!

http://tiinajahevoset.blogspot.com

emilia kirjoitti...

älä väne epäile miu kuvanmuokkaustaitoja :(((

ja Tiinalle kiitokset :)