lauantai 7. huhtikuuta 2012

Oh babybaby it's a wild world

Otsikon kappale on soinut koko päivän päässäni, alkaa pikkuhiljaa tympimään.. :D

Kuitenkin. Hevoset kävi tänään toisessa tarhassa liikuttamassa itse itseään, Roope oli tietenkin ihan lentoon lähdössä ja juoksi vielä senkin jälkeen kun Konks jo hyytyi. Hikeenhän ne tuli ja kuivuivat vähän aikaan sisällä kun en kehdannut ulkotakkeja tänään laittaa :). Irrottelin molemmista myös hirveän määrän karvaan ja johan näyttivät siisteimmiltä - ainakin viisi minuuttia..

Roopen kanssa aloitettiin tänään pikku projekti ! Olen harvinaisen kyllästynyt kommenttiin "Se on kaksivuotias ori, miten pärjäät sen kanssa, eiks se oo ihan hurja ja hypi ja hillu ja rieku?" Yleisestikin kaksivuotiaista odotetaan jotain vikurijuttuja, mutta yleistys on mielestäni väärin :--(. Päätettiin siis tehdä vastalause tälle ja näyttää teille kuinka HUURJIA sitä kotioloissa oikeasti ollaan ! Sarjamme eka osa on hyvin yksinkertainen ja perustilanne, harjausjuttuja nimittäin. Lisäosien mahdollisuus on olemassa, katsellaan :---)
[pahoittelen videon äänettömyyttä ja tönkköä muokkausta, tässä koneessa ei ole musiikkia ja ihan outo muokkausohjelma :--D !]


Muistakaahan kaikki linkitellä vielä blogejanne tänne :) !

4 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

asiaa :) Meillä on kotona ihan samanlainen herra hevonen kaks vee.. kiltti kun mikä :)

emilia kirjoitti...

no hyvä :) ! Voikun meillä olisi joskus vielä yhtä kiltti varsa vieraissa paikoissa kun kotonakin.. :--D

Tiia kirjoitti...

onse hurija ! >: )

emilia kirjoitti...

eiks ookkin ;DD vieläks siut pelottaa tulla harjaamaa se :(