lauantai 21. huhtikuuta 2012

Pikapikakuulumiset

Olen ihan piakkoin lähdessä Tiialle ja huomisaamuna suuntaamme kärsämme kohti Tampereen hevosmessuja. Ostoslista on piiitkä, rahaa vähemmän puoleisesti..

Kuitenkin, liikuttelin omat hepat jo äsken. Opetin isin tuomaan Roopen tarhasta kun se joutuu tänään hoitamaan iltatallit ja huomenna koko päivän. Hyvinhän se sille pärjäsi kun laitettiin ketjunaru turvaksi :--).

Roopen kanssa käytiin pitemmänpuoleinen lenkki. Käytiin pelloilla asti, ja sinne on matkaa n. kaksi kilsaa, ja lisäksi rämmittiin pelto ympäri umpihangessa. Joku päivä voisin raahautua sinne juoksuttamaan vauvaa liinassa. Roope oli kuitenkin ihan innoissaan siellä hangessa ! Otettiin tiellä sitten muutamia raviharjoituksia, jotka onnistuivat ihan hyvin, kunhan mentii poispäin kotoa. Takaisinpäin jouduttiin hieman keskustelemaan, kn virtaa oli ihan vähän liikaa.. Pikkuhiljaa hyvä tulee :). Lopuksi vielä tutkittiin niitä kärryjä, liikuttiin ja kaikkea eikä Roopea pelottanut yhtään ! Nyt sitten vain joku päivä ne pitäisi iskeä perään :s.

Konksia ihan pikkuisen ratsastin, ettei ole jumissa eilisestä. Poni oli taas aika tahmealla päällä, kuten on ollut jo pari viikkoa ja koitin sitä herätellä pysähdyksillä ja nostoilla. Kyllä se sieltä sitten innostu kun vähän töitä teki. Kipiteltiin noin puolen tunnin lenkki ja tultiin sitten jo kotio :).

Huomenna hepoiset viettävät sitten vapaata ja jatketaan maanantaina. Tää lähtee nyt ratsastamaan taas Mappelaa !

Mamma viime syksynä :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

muista tuliaiset :))) -väpä

emilia kirjoitti...

e :)))

Salla kirjoitti...

Haastoin siut ;)
http://ssalla.blogspot.com/2012/04/192-haaste.html

emilia kirjoitti...

murrrrr :DD