tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kevätkiireitä

Pari viimeistä päivää on ollut ihan hirveitä taas, päässä pyörii ja suunnitelmia on liiakseen. Tähän kun vielä lisätään hirveässä kunnossa oleva tarha, heinänhakureissut, sunnuntain hevosmessureissu, rahasuunnittelua ja ah, niin rakas koulu, on pieni pääni aivan täynnä. Puretaanpa siis kevätsuunnitelmat tänne listaksi, jotten aivan hävitä kaikkea päästäni.

HUHTIKUU
- Ykköstarhan siivous!!!!
- Roopen ajo-opetus on pakko aloittaa kunnolla, kärryt mennään hakemaan perjantaina ! Toivon mukaan toukokuussa ajellaan jo täyttä päätä.
- Myös liinahommat ja satulaantotutus pitäisi tehdä ennen laitumelle lähtöä, eli heti peltojen sulettua.
- Sunnuntaina Tampereen hevosmessuille lähtö, josta toivonmukaan matkaan tarttuu kaikki tällä hetkellä puuttuvat varusteet !
- Roope pitäisi myös irtohypyttää kerran, jossei kaksi..

TOUKOKUU
- Sunnuntaina 6.5. seura järjestää irtohypytystapahtuman lähimaneesissa, joten sinne lähdössä ainakin Roope, ehkä myös Konks.
- Helatorstaina 17.5. Einolan tallin match show, jonne osallistuminen olisi hauskaa. Kuski kuitenkin puuttuu vielä toistaiseksi ja viimeinen ilmottautumispäivä lähestyy..
- Kärryilyhommat pitäisi olla Roopen päässä jo edes vähän.
- Toivonmukaan tuore kasvaa ja mahoja pitää alkaa totutella.. Myös laidun pitää käydä läpi.

KESÄKUU
- 9.6. match show Puntalassa, sinne siis !
- Kesätyöt alkaa ja hevoset pitäisi saada laiduntamaan.
- Kaikki loppu vielä auki... :--(

Noniiiin, johan avasi pientä pääkoppaani. Kesän suunnitelmat on vielä aika avoinna, katsellaan ! Kevät kuitenkin näyttää aika toiminnalliselta :---)

                                          Kakara-Roope ja poniherra viime keväänä, 4.5. !



Ei kommentteja: