keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Maailman paras varsu

Hetken päähänpistosta päätin tänään kuitenkin lähteä Roopen kanssa touhuamaan, kun olin ahkera ja sain KAIKKI koulujutut odotettua aikaisemmin tehtyä ! Ulkona tuuli kyllä ihan hirveän paljon ja rakeita satoi kuuroina mutta.. pikkuvikoja.
 Pikkuvarsu oli tarhasta haettaessa jo ihan innoissaan ja lentoon lähdössä, liekkö taas tuulen takia. Päätin laittaa ajo-kamppeet selkään ja laitoin ihan totuttelun takia ohjatkin. Roope kuitenkin alkumatkan kulki narunpäässä niin hyvin, että nappasin pitkät ohjat kätösiini ja hylkäsin narun. Kokeilin kulkea Roopeen nähden takaviistossa ja ohjailla vain niiden ohjien avulla - ja sain yllättyä kuinka HYVIN pikkuinen kulki ! Ensimmäinen ohjasajo siis yksin, vaikkei kyllä ihan takaatakaa ollutkaan, ja ilman mitään ongelmia ! Otettiin muutamia pysäytyksiä ja tein myös pari volttia leveimmillä kohdilla, ja kaikki aivan upeasti :---). Olen erittäin ylpeä pojjaasta :) ! Nyt sitten niitä kärryjä odotellessa..

Huomisaamuna yritän koittaa keritä ratsastaa enne koulun alkua Konksin, jotta illalla sitten jää aikaa tehdä Roopen kanssa jotain hauskaa vaihteen vuoksi :--). Voikun joku innostuisi Konksia viikkoisin liikuttamaan, jotta oma aikani liikenisi enemmän Roopeen...

              ohjasajoon tutustumista parisen kuukautta sitten, harmi kun tästä päivästä ei tullut kuvia :--/

4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Tiijätkös mie tietäisin yhen tyypin kuka mielellään liikuttaisi Konksia viikollakin, entinen Koksin hoitajakii ja harmitellu kun on ponia ikävä =) Varmana suostuisi!

emilia kirjoitti...

let's talk on the facebook !

Anonyymi kirjoitti...

eiks tullu hyvii kuvii tona päivän vai ;DD mist johtu ;DD -väppe

emilia kirjoitti...

nooohh :((( ei ollu kuvaaaajaaa ;D