perjantai 20. huhtikuuta 2012

irtohypytystä ja kärrynhakua

Käytin tänään pienen pääni mielikuvitusta ja sain pieneen pihaamme rakennettua irtohypytyskujan ! Oli kyllä ihan hieno viritelmä, harmi kun en tajunnut kuvaa ottaa :(. Videota kylläkin jaksoin kerrankin ottaa, tai siis kamerajalka jaksoi...

Otin ensin Konskin, koska se sai olla koekaniini.. Poni oli vähä jäässä eikä meinannut lämmetä hyppäämiselle sitten yhtään... Otettiin siis muutama perushyppy irtona ja lopuksi halusin testata vielä muutaman selästä, koska tätä en ole aiemmin kokeillut :). Harmi kun poni on niin pieni, etten kunnolla kehtaa sillä hypätä :---(. Kuitenkin, heti ensimmäisen hypyn jälkeen pääsin maistamaan maata, muistona tästä on oikein kaunis mustelma ! Loput kaksi kuitenkin tultiin ihan nätisti, onneksi.. Vein ponipojan sitten pois kun oli jo ihan väsy eikä innostuskaan tänään ollut kovin suuri.


Roopen kanssa otettiin tavoitteeksi ihan vain ensinnäkin tutustua puomiin ja sitten muutama ihan normaali esteenylitys. Roope ylittikin odotukset ihan kaikin tavoin, hyppäsi nimittäin pienen esteen ihan huippuhyvin ja korotin kahden ämpärin esteeksi ja siitäkin mentiin nätisti yli ! Lopetettiin sitten siihen, koska tämä oli vauvan ensimmäinen ns. kunnon hyppykerta :). Roopekin tuntui tykkäävän, heti kujasta poistuttua piti raasun päästä piehtaroimaan, keskelle pihaa :--D !


Muutama epäonnistuminen mahtui myös mukaan, joten kokosin ne teidän iloksi yhdelle klipille :--) ! Roope halusi koko ajan tunkea tuonne paskakasaan, joka toimi toisena aitana. Lisäksi Konks yritti päästä helpolla ja kiertää koko esteen :--)



Illemmalla kävin piiiitkästä aikaa ratsastamassa Mappelalla ja oli ihan hauskaa mennä taas hevosella ! Haluatteko lukijat lukea jatkossa myös muiden kuin Roopen ja Konksin kuulumisia ? Ihastuin myös pieneen pupuun, joka olisi täydellinen sulhanen meidän pienelle Tiuhti-neidille ;)

Siitä sitten iskän kanssa lähdettiin hakemaan Roopelle vihdoin ja viimein kärryt ! Vähän kauhulla odotin, josko nämäkin olisivat olleet jotkun pskat, mutta onneksi ei. Aivan uudenveroiset, siniset koppikset siis tarttuivat vihdoin mukaan ja erittäin tyytyväinen olen ! Nyt tarvitaan muutama lisävaruste Roopen ajovehkeisiin ja sitten päästään kärryttelemään. Huomenna varmaankin vähän tutustutaan maastakäsin näihin vekottimiin :)


  muutama hätäisesti pokkarilla napsattu kuva, ja likaantuivat kuljetuksessa mukavasti, mutta kuitenkin :)

3 kommenttia:

nonna kirjoitti...

joo ois tosi kiva jos kertosit välillä muittenki heppasten kuulumisia mitä ratsastelet tms (:

Tiia kirjoitti...

MISSÄ TIPPUMISVIDEO?! :( ja tokhii muitte heppoje kuulumisia ;)

emilia kirjoitti...

oukkeei, lisäilen siis välilehtiä tänään jossain vaiheessa ;--)
ja tiia, se oli liian eläinrääkkäyksen näköne :DDd