sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Blogiarvostelut !!


Vihdoin ja viimein saan nämä aikaseksi. Tarkoitus oli tosiaan kirjoitella nämäkin jo eilen, vaan äidinkielen ihmeellisyys kulutti koko iltani. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan !

Sain siis kaksi erittäin hyvää banneria ja tulen käyttämään niitä molempia aikanaan, joten arvostelen molemmat blogit.

Ensimmäisenä tämän hetkisen bannerin tekijän blogi, joka löytyy TÄÄLTÄ
+ Banneri on tyylillisesti hieno ja sen tekemiseen on varmaankin nähty vaivaa. Se sopii hyvin värimaailmaan.
+ Värimaailma yleensäkin natsaa hyvin keskenään. Tausta ja banneri yhdistettynä otsikoiden väreihin ja muuhun on selvästi harkittu ja sopii.
+ Fontit on selviä ja tyylit riittävän yksinkertaisia.
+ Blogista saa tarpeeksi tietoa, koska siinä on erilliset esittelysivut kirjoittajalle ja eläimille. Banneripajasta plussaa, koska näköjään löytyy taitoa tehdä bannereita ! Ehdottomasti silloin kannattaa sitä käyttää hyödyksi.
+ Kirjoittaja antaa itsestään paljon vanhemman kuvan, on nimittäin asiallista ja hyvää tekstiä. Järkytyin suuresti kun luin blogista Reetan olevan ala-asteella.

- Mielestäni leveys noilla sivupalkeilla ja keskipalkilla voisi olla suurempikin, nyt teksti menee vähän höttöiseksi ja ahtaannäköiseksi ja kuvat jäävät pieniksi.
- Blogi on omaan makuuni vähän turhan sekainen, en oikein saa aiheesta kiinni kun välillä selitetään hevosista ja välillä ostoksista yms. Tosin voidaan tässä syyttää omaa nirsouttani kun luen pääasiassa vain täysin hevospainotteisia blogeja...
- Blogin nimeä en saa mistään oikein selville ? Se voisi esimerkikis lukea bannerissa tai jossain, kuitenkin niin että se näkyisi.

= Pääasiassa oikein mukavanoloinen blogi, joka kaipaa vain pientä hienosäätöä. Jatka samaan malliin vain =)

Ja seuraavana vielä toistaiseksi varastossa olevan bannerin tekijän blogi, joka kattokaa TÄÄLTÄ
+ Tanjan blogi on yksi niistä harvoista joita olen jaksanut lukea pidemmällä aikavälillä. Tanja jaksaa useasti kommentoida tekstejäni ja muutenkin olen hänestä kaikinpuolin saanut positiivisen kuvan.
+ Blogissa on aina ihan huikeita ulkoasuja ! Tämän hetkinen ei ehkä ole juuri miun makuun, mutta siis kuitenkin taidokas.
+ Tekstit selviä, asiallisia, virheettömiä ja laajoja. Paljon ns. mielipidetekstejä.
+ VARSAT !! aws. Löydän niin harvoin varsablogjea ja kun sellaisen löydän niin tykkään ! Niin myös nyt, varsinkin orpovarsa-Veeti on vienyt sydämeni aivan totaalisesti.
+ Paljon hyvälaatuisia ja isoja kuvia
+ Kattavat esittelysivut
+ extraplussaa facebook-ryhmästä jota tulee aktiivisesti seurailtua

- Tämän hetkisen ulkoasun tummuus ei ihan omaa silmää miellytä, mutta esimerkiksi edellinen ulkka oli superhieno!
- Harmittaa kun et enää kerro mitään näistä muista hevosista mitä teillä on, vaikka ymmärränkin päätöksen kyllä hyvin.

= Yksi lemppariblogeistani ehdottomasti !

4 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Tiedätkö Emilia, on minuakin harmittanut todella paljon päätös jättää kertomatta muista hevosista. Mutta teimme tämän päätöksen yhdessä mieheni kanssa,ja haluan kunnioittaa häntä siinä ettei hän halua hevosistaan kerrottavan. FB-ryhmässä voi harvakseltaan niiden kuulumisia kuulla.

Arvasin myös ettei tumman synkkä ulkoasu ehkä ole monen mieleen, mutta jospa synkän jakson jälkeen on taas jotain superloistavaa eikö? ;)

Kiitos mielipiteestä ja suorasta arvostelusta. Näitä on kivoja lukea, koska sinäkin olit laittanut rohkeasti myös miinusta vähän mukaan ja mielestäni on hienoa, että tuot sen esille. Ehkä jouluna tulee jotain punaista ulkoasu, mene ja tiedä, mulla nämä inspiraatiot vaihtuu vähän turhan usein.. :D

Reetta Suominen kirjoitti...

kiitoksia arvostelusta! (: Blogin nimihän on toi 'haters gonna hate' joka lukee myös bannerissa. Ja nyt kun sain vähän palautetta, niin voi vähän parannella ;)

Reetta kirjoitti...

nii mut miehä oon lukios
haha hyvä vitsi mä!

emilia kirjoitti...

Tanja - ymmärrän kyllä päätöksen oikein hyvin, kaikki eivät halua kertoa kaikkea itsestään täysin tuntemattomille ihmisille ja se on täysin ymmärrettävää.
Siun ulkoasut on aina sen verran hienoja, eikä kaikkia värimaailmat voi aina miellyttää =)
Kiitos kommentistasi!

Reetta - ollos hyvä =)

ja Väne voi mennä muualle ;D!