perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulukadunavajaisponi

Saatiin Torstin kanssa kutsu lähteä edustamaan itseämme kylän joulukadunavajaisiin ja tottakai lähdettiin! Mukana meillä oli kaverini Pertti-poni. Etukäteen hieman jännitin osaako 2,5 vuotias orini käyttäytyä lasten keskellä uuden ponikaverin seurassa mutta pelko osottautui täysin turhaksi.

Torsti oli alusta asti oikein fiksu eikä yhtään hillunut, Pertin kanssa haluttiin vain leikkiä ja lapsetkin oli ihan kivoja. Lapset ainakin tykkäsi Torstista ja mikäs Torsilla siinä rapsuteltavana ollessaan. Ja heinääkin oli edessä.

Ainoa ongelma kohdattiin kun avajaisiin saapui lasten soihtukulkue, pimeässä heiluvat tulet ja palaneen haju saivat Torstin hieman pelkäämään ja hyppimään, mutta hetken pällistelyn jälkeen sitten taas normalisoiduttiin.
En voi olla kuin ylpeä ponista ! Ehkä ensi edustustehtävään laitetaan kärryt perään ja tarjotaan lapsille kärrykyytiä ;)

Torsti, joulupukki!!! & Pertti
oli muuten vähän kokoeroa shettiksille, Torsti 80cm ja Pertti 110cm :D
Tänään eräs anonyymi antoi minulle hieman miettimisenaihetta ja ehkäpä tässä joku päivä kokoan ne teille luettavaksi. Seuraavaksi pariksi päiväksi katoan kaupunkiin ja isi jää heppavahdiksi, joten tekstiä tuskin tulee :(

Ei kommentteja: